Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Ήταν καλό που σκόραρα… δύο αυτογκόλ»

  21/01/2021 12:55
«Ήταν καλό που σκόραρα… δύο αυτογκόλ»

«Ήταν καλό που σκόραρα… δύο αυτογκόλ»

  21/01/2021 12:55

Για τον αγώνα με την Ένωση, αλλά και το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό, μίλησε ο Ζόρντι Γκόμεθ.

Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ανέφερε αρχικά, «όπως πάντα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας και θα πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα αποδίδουμε στον μέγιστο βαθμό, αλλά προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε ξανά.

Για τα κλειδιά που θα φέρουν το τρίποντο, ανέφερε πως, «πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε, όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν κάποια καλά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, γιατί έχουν επικίνδυνη ομάδα. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως είπα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Ξέρουμε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έτσι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος για τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό, σημείωσε ότι «ήταν καλό που σκόραρα… δύο αυτογκόλ, αλλά όπως είπα, σε αυτό το στάδιο της σεζόν, είναι σημαντικό ότι παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς για να ανέβουμε στην κορυφή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας