«Ήταν καλό που σκόραρα… δύο αυτογκόλ»

Για τον αγώνα με την Ένωση, αλλά και το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό, μίλησε ο Ζόρντι Γκόμεθ.

Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ανέφερε αρχικά, «όπως πάντα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας και θα πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα αποδίδουμε στον μέγιστο βαθμό, αλλά προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε ξανά.

Για τα κλειδιά που θα φέρουν το τρίποντο, ανέφερε πως, «πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε, όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν κάποια καλά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, γιατί έχουν επικίνδυνη ομάδα. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως είπα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Ξέρουμε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έτσι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος για τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό, σημείωσε ότι «ήταν καλό που σκόραρα… δύο αυτογκόλ, αλλά όπως είπα, σε αυτό το στάδιο της σεζόν, είναι σημαντικό ότι παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς για να ανέβουμε στην κορυφή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»