Το σερί του Ντολ που θέλει να πιάσει ο «Πούρσα» και oι δύο συν δύο μεταγραφές

Ένα σερί που κρατά από το 2019, όταν προπονητής του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Τόμας Ντολ, είναι έτοιμος να πιάσει στους πρώτους πέντε αγώνες του, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, πέτυχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα του παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, στους αγώνες αντιπάλους τον Ερμή (3-0), την ΑΕΚ (1-1), την Πάφο (2-3) και τον Απόλλωνα για το κύπελλο.

Η αήττητη επίδοση τεσσάρων αγώνων για τον ΑΠΟΕΛ, έρχεται για πρώτη φορά μετά την 28 Οκτωβρίου 2019, όταν η ομάδα της Λευκωσίας είχε επικρατήσει της ΑΕΛ (3-0), της Ένωσης (2-3), της Δόξας (2-0) και της Σαλαμίνας (0-3).

Τότε, το σερί του ΑΠΟΕΛ, είχε συνεχιστεί και στον επόμενο αγώνα, με αντίπαλο την ΑΕΚ, όταν εξήλθε ισόπαλος 0-0. Ως εκ τούτου, εάν ο Πουρσαϊτίδης κερδίσει την Κυριακή την Ανόρθωση στο στάδιο ΓΣΠ, θα ισοφαρίσει την επίδοση του Τόμας Ντόλ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο, από την ημέρα που ανέλαβε και ελπίζει ότι θα έχουν την ίδια εικόνα και στους επόμενους αγώνες, ώστε να επιτύχει ο ΑΠΟΕΛ τους στόχους του.

Την ίδια ώρα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης συνεχίζει το σαφάρι για την εξεύρεση του τέταρτου ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά τον Πάουλο Βινίσιους, ο οποίος αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Κύπρο, για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων, ο επόμενος που θα έρθει στον ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να είναι ποδοσφαιριστής που θα έχει το εύκολο γκολ και θα βοηθήσει στα τελειώματα των φάσεων.

Πάντως από εκεί που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, είχε μόλις δύο προσθήκες για το ρόστερ, αφού τις πρώτες δύο τις έκανε ο Μικ Μακάρθι, εντούτοις προέκυψαν στο ενδιάμεσο και μεταγραφές εκ των… έσσω.

Αυτοί, δεν είναι άλλοι από τους Γκάγιας Ζαχίντ και Γιώργο Εφραίμ, οι οποίοι άλλαξαν πρόσωπο με την πρόσληψη του Ελλαδίτη και από φευγάτοι, τείνουν να γίνουν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Όσον αφορά τον πρώτο, το ξέκοψε για μεταγραφή σε άλλη ομάδα, αφού όπως διαμήνυσε στον προπονητή του, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο δεύτερος, περίμενε τον προπονητή που θα τον ενέπνεε και με τον Πουρσαϊτίδη άρχισε να δείχνει την πραγματική του αξία στο γήπεδο.

Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές, ίσως στο τέλος να αποδειχθούν και οι καλύτερες προσθήκες για την ομάδα της Λευκωσίας, εάν και εφόσον συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο.

Πάντως σε ότι αφορά στο κεφάλαιο αποχωρήσεων, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχαιρετήσει την ομάδα ο Νουχίου, για να έρθει κάποιος άλλος επιθετικός στην θέση του, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα φύγει, για να γίνει η τέταρτη προσθήκη, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα στο κύπελλο, έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα και με ενδεχόμενη νίκη επί της Ανόρθωσης την Κυριακή, θα ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, ενώ είναι πιθανόν και ανάλογα των αποτελεσμάτων των υπόλοιπων αγώνων να καταφέρει να πετύχει την είσοδό του στην πρώτη εξάδα.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός θα είναι οι Μερκής και Αποστολάκης που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ επανέρχονται οι Ανουάρ και Ντε Βινσέντι, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, λόγω κίτρινων και κόκκινων καρτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»