Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίμαχη φάση στο 19', το σχόλιο Πετράκη και η ισοπαλία στο Αμμόχωστος

  25/01/2021 10:38
Η επίμαχη φάση στο 19, το σχόλιο Πετράκη και η ισοπαλία στο Αμμόχωστος

Η επίμαχη φάση στο 19', το σχόλιο Πετράκη και η ισοπαλία στο Αμμόχωστος

  25/01/2021 10:38

Tην ισοπαλία με τον Απόλλωνα, τη χρήση του VAR, αλλά και τον επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας.

Μιλώντας στον SuperSport Fm, ο Δημήτρης Λάζος, ανέφερε αρχικά ότι «είμαστε ευχαριστημένοι από το πείσμα και τη θέληση των ποδοσφαιριστών μας και μας αφήνει ικανοποιημένους, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή μας και μία υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών νομίζω αφήσαμε ικανοποιημένο τον κόσμο, ο ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός θα μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά και να χάσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος έφτιαξε ευκαιρίες στην επανάληψη ελέγξαμε το παιχνίδι φτιάξαμε 2-3 καλές στιγμές είχε και δύο δοκάρια ο Απόλλωνας. Στο τέλος βάλαμε πίεση και για να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε, κρατάμε τον έναν βαθμό και την πολύ καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία μας για το επόμενο ματς» .

Σε ότι αφορά τη διαιτησία, σημείωσε πως «για να είμαστε ειλικρινής, η θέση μας είναι ότι το VAR πρέπει να στηριχθεί και πρέπει να είμαστε όλοι προσεχτικοί και βοηθητικοί έτσι ώστε να λειτουργήσει και η διαιτητική ομάδα και το VAR σωστά . Στο 19′ λεπτό υπήρξε η φάση με τον Ντανίλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επισκιάσει μία φάση την προσπάθεια της ομάδας μας. Νομίζω ότι τα σχόλια είναι δικά σας, εσάς των δημοσιογράφων και του κόσμου που είδε το παιχνίδι. Η θέση της Νέας Σαλαμίνας είναι η στήριξη του VAR, είναι μεταβατική περίοδος και πρέπει να στηριχθεί αυτή η εξέλιξη της τεχνολογίας».

Κληθείς να τοποθετηθεί επί του σχολίου του προπονητή του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκη περί ατυχίας, σημείωσε ότι «ο Απόλλωνας ήταν άστοχος ή άτυχος, η αδικία είναι μία λέξη που πρέπει να χρησιμοποιείται προσεχτικά, ο αντίπαλος έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες σίγουρα, το είπαμε ότι είχε πιο κλασικές ευκαιρίες. Εμείς κρατάμε τον βαθμό που πήραμε από τον πρωτοπόρο που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και είμαστε ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό. Εξάλλου τον βαθμό ή τους βαθμούς που παίρνεις την αξία την καθορίζει ο αντίπαλος και ότι είναι στην κορυφή ο Απόλλωνας κάνει τον βαθμό που πήραμε ακόμη πιο σημαντικό, είναι και θέμα ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας και μας αρέσει το πείσμα της ομάδας που δεν θέλει να χάνει. Κρατάμε τα πολύ καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες, πρέπει να επιβραβεύουμε την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται τόσο από τον προπονητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας. Ασφαλώς και πρέπει να βελτιωθούμε και πάνω σε αυτό δουλεύουμε κάθε εβδομάδα».

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας, τόνισε ότι «δεν θέλουμε να βλέπουμε την βαθμολόγια, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία, με απόλυτη συγκέντρωση, αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην έδρα της, έχουμε δει φέτος ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτό κάνει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον φέτος. Η προσπάθεια θα γίνει για το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Ο Μουστιβάρ ήταν στην αποστολή αλλά δεν ένιωθε καλά πέρασε από εξετάσεις φάνηκε θλάση και θα μείνει εκτός δύο εβδομάδας αλλά πρέπει να περιμένουμε και το MRI για να σιγουρευτούμε. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εμείς έχουμε παίκτες για να καλύψουν τα κενά και τις απουσίες. Ο προπονητής μας θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ίσως πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε από αυτά που θα ακολουθήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας