Αναζητεί την ελπίδα ο... ανήμπορος ΑΠΟΕΛ-Στο βάθος η επιστροφή στην κανονικότητα

Χωρίς βαθμό έφυγε από το Τσίρειο στάδιο ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εξακολουθεί να παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων και ταυτόχρονα να βλέπει την έκτη θέση να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Για τους γαλαζοκίτρινους απομένουν τέσσερα ματς με Ολυμπιακό, Εθνικό, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια, παιχνίδια τα οποία χαρακτηρίζονται δίχως αύριο. O σύλλογος της Λευκωσίας, για να σκαρφαλώσει στο έκτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον τρεις νίκες ώστε να ελπίζει μέχρι τέλους. Και αυτό, την ίδια ώρα, που οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο ανήμποροι να αντιμετωπίσουν στα ίσα τις μεγάλες ομάδες.

Επιπλέον, το πιο αντηχητικό τη δεδομένη στιγμή, είναι πως η εικόνα που παρουσίασε τουλάχιστον στα δύο τελευταία ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ, δεν πείθει για είσοδο στην εξάδα. 

Επιπρόσθετα, παιχνίδι με παιχνίδι στη φετινή χρονιά αποδεικνύονται τα σοβαρά λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό το περασμένο καλοκαίρι, αφού παίκτες οι οποίοι ήρθαν για να προσθέσουν περαιτέρω ποιότητα στον Αρχάγγελο, κινούνται στη μετριότητα και εξακολουθούν να περνούν απαρατήρητοι.  

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, με το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Για άλλο ένα αγώνα είδαμε λάθη επαναλαμβανόμενα και ανεπίτρεπτα για το επίπεδο του ΑΠΟΕΛ. Λάθη τα οποία ενδεχομένως να στοιχίσουν και στην είσοδο των γαλαζοκιτρίνων στην πρώτη εξάδα.

Σε 22 αγώνες που έδωσε ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει απολογισμό έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες. Απολογισμός που αναμφίβολα προβληματίζει, καθώς εκεί που έδειχνε να βελτιώνεται η ομάδα και να βρίσκει τα πατήματα της, παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Είναι γεγονός, πως με την ολοκλήρωση της σεζόν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θα κληθεί να κάνει τις οποιεσδήποτε διορθωτικές κινήσεις, ώστε να κτίσει από την αρχή έναν ανταγωνιστικό ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα επιδιώξει να επιστρέψει στην «κανονικότητα».  

Για τον φετινό ΑΠΟΕΛ, η τελευταία ελπίδα είναι η προσπάθεια για κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια, μια κλήρωση όχι και και τόσο ευχάριστη, ωστόσο αν θέλει να φθάσει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τροπαίου, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρασίνων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού