Ρίχνει τη μπάλα στο γήπεδο των μετόχων-«Είναι ανοικτός δρόμος»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με την έκτακτη γενική συνέλευση και το ενδεχόμενο παραίτησης του προέδρου της ομάδας, Πρόδρομου Πετρίδη.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0. o εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε πως ο δρόμος είναι ανοικτός για όποιον επιθυμεί να αναλάβει τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα τόνισε πως αν υπήρχε περίπτωση παραίτησης, τότε θα γινόταν άμεσα και όχι με αυτό τον τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα έντεκα χαστούκια του ΑΠΟΕΛ που τον βύθισαν στη βαθμολογία τη φετινή σεζόν

«Άλλο η ορισμένη γενική συνέλευση Μάϊου και άλλο η έκτακτη. Η έκτακτη γίνεται για συγκεκριμένους λόγους. Αυτή η έκτακτη γενική συνέλευση, έχει οριστεί για ανάδειξη νέου γενικού συμβουλίου. Είναι ανοικτός δρόμος, για όποιο θέλει να βάλει υποψηφιότητα για να αναλάβει τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος, όταν ένα συμβούλιο παραιτείται, τότε αυτό είναι άμεσο. Οποιεσδήποτε έρχεται θέτει υποψηφιότητα και αναλόγως αναλαμβάνει τη διοίκηση της ομάδας. Είχαν υπάρξει και προηγούμενες ανακοινώσεις, που έλεγαν οποιοσδήποτε επιθυμεί να παρουσιαστεί και να το πράξει. Αυτή τη στιγμή η διαδικασία που ακολουθείται, είναι η σωστή για οποίο επιθυμεί να το πράξει. Το ίδιο συνέβη και το 2013 με την αλλαγή της διοίκησης, αυτό συμβαίνει και τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρ και μανία οι ΑΠΟΕΛίστες με #makisout-«Παραιτηθείτε χθες...»

Ερωτηθείς για  το αν θα θέσει υποψηφιότητα ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ είπε «ο πρόεδρος και το νυν Διοικητικό Συμβούλιο, είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργεία της ομάδας. Δεν γνωρίζω τι θα πράξει και δεν έχει τοποθετηθεί γι’ αυτό το θέμα. Το μόνο που είμαι βέβαιος, είναι όταν πάμε στην έκτακτη γενική συνέλευση, εκεί θα μετρήσουν τα δεδομένα».

Για το οικονομικό ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε «χρειάζεται να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είχε συναντήσεις με διάφορους μετόχους. Κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι ότι πρέπει να γνωρίζεται ότι οι λογιστικές εκθέσεις που κατατίθενται από ανθρώπους που είναι η δουλειά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση ατασθαλίας ή απόκρυψης στοιχείων στο οικονομικό κομμάτι. Όσοι θέσουν υποψηφιότητα και θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, μπορούν να παραλάβουν τα στοιχεία από τον ΑΠΟΕΛ και να γνωρίζουν την εικόνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οριστική απόφαση για την εκλογή νέου Δ.Σ. στον ΑΠΟΕΛ-Έκτακτη γενική συνέλευση

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια