Το φιλί της ζωής, ο νέος που είναι… ωραίος και το μελανό σημείο

Με φιλί της ζωής μοιάζει η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού, για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι μετά την ήττα από τον Εθνικό δέχθηκαν αφόρητη πίεση, αφού η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας την φέρνει σε ένα σημείο, που κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό, από τη στιγμή που θα πέσουν τέσσερις ομάδες, φέτος, στη δεύτερη κατηγορία.

Ο τρόπος που μπήκαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, έδειχνε πόσο πολύ ήθελαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, για να πλησιάσουν στο στόχο της πρώτης εξάδας και να ξεφύγουν από τις ομάδες που τους καταδιώκουν.

Με μπροστάρη τον νεοφερμένο Γκάρνερ, ο οποίος στο δεύτερό του παιχνίδι ως βασικός, έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σαχάρ και Νούχιου, αφού τρέχει, πιέζει και προκαλεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Άγγλος, είχε εξάλλου και πολλές βοήθειες από όλους τους συμποδοσφαιριστές του, με τον νεαρό Κατσαντώνη να είναι ένας από αυτούς που με τις πάσες και τις ενέργειές του ξεχώρισε στο γήπεδο, ενώ λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ, σε μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα, ο Ενσούε, που την περασμένη Τρίτη είχε στείλει μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, ότι θα παλεύει συνεχώς για την ομάδα, έκανε τις υποσχέσεις του πράξη και κατάφερε να πετύχει ένα εξαιρετικό και συνάμα καθοριστικό γκολ, με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ διεύρυνε το προβάδισμά του.

Το μοναδικό μελανό σημείο, στην όλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία για άλλο ένα παιχνίδι ήταν τραγική. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες και γενικά, όποτε οι μαυροπράσινοι κατέβαιναν στην περιοχή των γαλαζοκιτρίνων, όσοι είδαν το παιχνίδι, τους έδινε την αίσθηση ότι επικρατούσε πανικός στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Στα αμυντικά κενά, αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα, αφού όπως ανέφερε, «οι αδυναμίες μας είναι εκεί, όμως πρέπει να βελτιωθούμε».

Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ, απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και του απομένουν δύο αγώνες, απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια. Σίγουρα, δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών των γαλαζοκιτρίνων, στο παρόν στάδιο, εάν θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο της εξάδας, όμως, θα παλέψουν, όπως επίσης είπε ο κ. Πουρσαϊτίδης, μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πετύχουν τον στόχο τους.

Σίγουρα, καθοριστικά για την συνέχεια, θα είναι και τα αποτελέσματα των αγώνων που διεξάγονται σήμερα, μεταξύ Εθνικού-Πάφου και Καρμιώτισσας-ΕΝΠ, αλλά και οι επόμενοι αγώνες του Ολυμπιακού και της Δόξας, που είναι πάνω από τον ΑΠΟΕΛ στη βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές