Οι αντικαταστάτες Σεχού-Ζόρντι και το... φλερτ με τη μοναξιά της κορυφής

Να πετύχει άλλη μια νίκη, η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν τις όποιες απώλειες θα προκύψουν στο λεμεσιανό ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί τη Δεύτερα, θέλει η Ομόνοια στον αγώνα με τον Ερμή.

Με ενδεχόμενη νίκη της η Ομόνοια, ανεβαίνει στους 53 βαθμούς και σε περίπτωση που οι δύο λεμεσιανές ομάδες συμβιβαστούν στην ισοπαλία, τότε θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να απολαύσει τη μοναξιά της στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σεχού και Ζόρντι Γκόμεθ και καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να τους αντικαταστήσει.

Στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής αναμένεται να βρεθεί ο Χούμποτσαν, ενώ στη μεσαία γραμμή πιθανός αντικαταστάτης του Ζόρντι είναι ο Βίτορ Γκόμες, ο οποίος θα φορέσει φανέλα βασικού και θα βρεθεί δίπλα στον Κούσουλο.

Από εκεί και πέρα, με την προσθήκη του Μάρκο Τσέποβιτς στη γραμμή κρούσης, ο Χένινγκ Μπεργκ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού βλέπει τον 29χρονο φορ να προσαρμόζεται εύκολα στην ομάδα και να σκοράρει μέχρι στιγμής τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες.

Ο Σέρβος στράικερ, με τα πρώτα δείγματα του έχει προσθέσει φρεσκάδα και ποιότητα στη γραμμή κρούσης του τριφυλλιού, ενώ ταυτόχρονα η θετική του εικόνα έχει δώσει και περαιτέρω αισιοδοξία για την επίτευξη της κατάκτησης του τίτλου, τόσο στον προπονητή του, όσο και στον κόσμο της ομάδας.

Ακολούθως, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο και μαζί με τον Χούμποτσαν, θα βρίσκονται στην γραμμή της άμυνας οι Λούφτνερ, Λανγκ και Λέζιακς.

Επιπλέον, στα φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Τιάγκο και Λοϊζου, με ένα εκ των Παπουλή και Ασάντε να δικεδικούν φανέλα βασικού για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα πίσω από τον Τσέποβιτς, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη