Απογοητευμένος ο Πουρσαϊτίδης-«Παιχνίδι της χρονιάς, να υπερβάλουμε εαυτό»

Απογοητευμένος μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ομόνοια έμεινε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου με το πέρας της αναμέτρησης, ο 44χρονος προπονητής δήλωσε ότι η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το επερχόμενο παιχνίδι του κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο, παιχνίδι της χρονιάς.

«Ένα ντέρμπι το οποίο δεν είχε καλή κατάληξη για εμάς. Κρίθηκε στο εάν τέρμα. Χάθηκαν ευκαιρίες περισσότερες από τον αντίπαλο. Δεν ήμασταν επικίνδυνοι για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ είχαμε κατοχή δεν μπορέσαμε να πέτυχουμε κάτι. Είμαστε απογοητευμένοι. Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Ομόνοια στο κύπελλο. Εκεί πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές μου ότι θέλουμε οπωσδήποτε την πρόκριση. Να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε να ήμασταν».  

Σε ερώτηση το τι πρέπει να αλλάξει μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, δήλωσε ότι «πρέπει να αλλάξει η διάθεση των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θα δείξει ποιος θέλει περισσότερο την πρόκριση. Σήμερα η Ομόνοιά έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τους τρεις πόντους. Δεν μπορώ να δηλώσω αν θα αλλάξω κάτι από τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αν θα σκέφτομαι να αλλάξω κάτι μπορώ να το πω στους δημοσιογράφους; Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Ερωτηθείς αν η ομάδα του επηρεάστηκε από το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ έμεινε και επίσημα εκτός εξάδας ο Ελλαδίτης κόουτς, είπε ότι «όχι δεν είναι θέμα εξάδας. Όταν παίζεις εναντίον της Ομόνοιας δεν χρειάζεσαι περισσότερο κίνητρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Ασάντε «κλώτσησε» τον ΑΠΟΕΛ στο Β’ γκρουπ και κράτησε την Ομόνοια… Βασίλισσα

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»