Η ωραία ΑΕΛ, ο ψυχοβγάλτης Απόλλωνας και τα ψέματα που τελείωσαν

ΑΕΛ και Απόλλωνας έκαναν τον καθήκον τους απέναντι σε Εθνικό και ΕΝΠ και πλέον έχουν μπροστά τους δέκα τελικούς, για να καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Λεμεσό.

Από τη μια η ΑΕΛ, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο Δασάκι, απέδειξε ότι φέτος μπορεί να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή, αφού είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη, σκληροτράχηλη και φυσικά με εξαιρετική ποιότητα.

Ο Ντούσαν Κέκρεζ, πιστεύει ακράδαντα στις δυνάμεις της ομάδας του και παρότι δεν το παραδέχεται, ξέρει ότι το σύνολο που έφτιαξε, είναι έτοιμο για τον τίτλο. Αυτό που πρέπει να διορθώσει ο Βόσνιος τεχνικός, είναι ο απολογισμός των γαλαζοκιτρίνων στα εκτός έδρας ντέρμπι, αφού εκτός από τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα που επικράτησε με 1-2, στα υπόλοιπα τρία, απέναντι σε Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΚ, είχε απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Σίγουρα, ο Κέρκεζ ξέρει τον τρόπο για να πάρει η ομάδα του τα αποτελέσματα που χρειάζεται και να τερματίσει στην πρώτη θέση, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Τσίρειο στάδιο.

Την ίδια ώρα, πονοκέφαλο αποτελεί για τον προπονητή της ΑΕΛ, ο τραυματισμός του Γκόρντον Μπουνόζα, ο οποίος κτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Εθνικό και όπως διαπιστώθηκε, υπέστη εξάρθρωση αγκώνα. Παρόλα αυτά, όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, ευτυχώς δεν υπήρξε σπάσιμο. Ως εκ τούτου, επανατοποθετήθηκε άμεσα ο αγκώνας από τους ιατρούς και επομένως η ζημιά είναι ευτυχώς πολύ πιο μικρή, απ’ ότι αρχικά υπολογίστηκε.

Πλέον, ο Μπουνόζα αναμένεται να περάσει από νέες εξετάσεις, για να διαφανεί, πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Από την άλλη, ο Ανδρέας Αβραάμ, επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του και έτσι μετρά αντίστροφα, για την επιστροφή του στα γήπεδα. Στις προπονήσεις, θα επιστρέψει εξάλλου και ο Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος έμεινε εκτός, στον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου μέσα στο Τσίρειο, αφού παρά το ότι δημιούργησε πολλές φάσεις, χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 81ο λεπτό, για να πάρει τη νίκη.

Οι γαλάζιοι, ήθελαν όσο τίποτα άλλο το τρίποντο, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα έμεναν μακριά από τον στόχο του πρωταθλήματος, τον οποίο έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα από τον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, ο Απόλλωνας δείχνει ότι βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, την οποία πρέπει να ξεπεράσει το συντομότερο, αφού πλέον αρχίζουν τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Ο Γιάννης Πετράκης, ξέρει ότι η ομάδα του ενισχύθηκε πάρα πολύ τον Ιανουάριο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να χαρίσουν τον τίτλο στον Απόλλωνα.

Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να αποδώσουν τα μέγιστα στο γήπεδο και να αποδείξουν την πραγματική τους αξία, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, απέναντι στην Ανόρθωση, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο Πετράκης, καλείται να αποφασίσει, εάν θα παραμείνει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σακέτι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες ή εάν θα τον χρειαστεί και θα τον αφήσει εκτός με την ΑΕΛ, που θα είναι ο αμέσως επόμενος αγώνας των γαλάζιων για τα πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ