Μια... φωτοβολίδα μες τη βαθμολογία σκάει και κρατάει την Ομόνοια κορυφή!

Με τον ιδανικότερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στη β' φάση του πρωταθλήματος CYTA, η Ομόνοια, όπου και επικράτησε του Ολυμπιακού στο Μακάρειο Στάδιο με 1-0, χάρη στο τρομερό τέρμα αλα... φωτοβολίδα, που πέτυχε ο Ιωάννης Κούσουλος, εκτός περιοχής. Πέραν του ότι οι πράσινοι με αυτή τους τη νίκη φιγουράρουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, ήταν επίσης και η πρώτη τους νίκη, σε βάρος των μαυροπράσινων. 

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η ομάδα του Τακτακαλλά, απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην εξάδα με τους μεγάλους του πρωταθλήματος, καθώς δεν φοβήθηκε, έπαιξε... ξέγνοιαστο ποδόσφαιρο και είδε στα μάτια την Ομόνοια. Μέχρι το σημείο του γκολ που πέτυχε ο Κούσουλος, ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Ωστόσο, μετά την επίτευξη του τρομερού τέρματος εκτός περιοχής στο 53', οι τριφυλλοφόροι πήραν τα πάνω τους και μπορούσαν μάλιστα να διευρύνουν το προβάδισμά τους. 

Όπως και στην τελευταία τους αναμέτρηση στον θεσμό του Κυπέλλου, οι πράσινοι έδειχναν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ανήμποροι να οργανωθούν αλλά και να απειλήσουν τον αντίπαλο. Μετά το γκολ ωστόσο, η ομάδα έγινε πιο ζωντανή, χάνοντας μάλιστα καλές ευκαιρίες με τον Τσέποβιτς, ο οποίος πήρε δυο φόρες ωραίες κάθετες πάσες από τον Λοίζου.

Άλλωστε για τη δυσκολία στη νίκη της ομάδας του, μίλησε και ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Αυτό που κράτησε μάλιστα ο Νορβηγός κόουτς ήταν η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «συνέχισαν να πιστεύουν και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν κάπως κανονική εμφάνιση και αυτό ήταν σημαντικό». 

Πλέον η προσοχή των πρασίνων, στρέφεται στον επόμενο αγώνα της Ομόνοιας και στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Παράλληλα, η Ομόνοια έχει το βλέμμα στραμμένο και στο σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα, αφού κάποιος από τους συνδιεκδικητές, θα απωλέσει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου...

Δειτε Επισης

Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης