Ο παίκτης κλειδί του ντέρμπι, η πρόβλεψη και η ντρίμπλα για το πρωταθλητή

Τα σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, τον παίκτη κλειδί, αλλά και την πρόβλεψή του για την έκβαση της αναμέτρησης στο Αντώνης Παπαδόπουλος, έδωσε ο Χριστάκης Κασσιανός.

Μιλώντας στον Super Sport Fm, gια το πως περιμένει το ντέρμπι ανέφερε πως για τα επόμενα δύο παιχνίδια, η Ανόρθωση πρέπει να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου. Θα χάσουν και οι άλλες ομάδες βαθμούς. Καεί το σίδερο πλέον και οι ομάδες θα δείξουν αν μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο παιχνίδι στο Τσίρειο, είχε παίκτες που δεν ήταν στο παιχνίδι που θα είναι σήμερα λογικά, όπως ο Οκριασβίλι, που είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά και με την επάνοδο του έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Η Ανόρθωση είναι πάρα πολύ καλή εντός έδρας, ο Απόλλωνας είναι ποιοτική ομάδα και μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Η ομάδα που θα είναι καλή μέσο αμυντικά θα πάρει και το ματς γιατί επιθετικά είναι πολύ καλές και οι δύο. Αν η Ανόρθωση κρατήσει το μηδέν παθητικό τότε θα κερδίσει το παιχνίδι. Και στο πρώτο ματς προηγήθηκε και μπήκε δυνατά η Ανόρθωση αλλά στο τέλος έχασε γι’ αυτό λέω πρέπει να προσέξει αμυντικά. Με την βελτίωση που έχει, εάν σκοράρει θεωρώ θα κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσει να έχει καλή αμυντική συμπεριφορά. Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι».

Όσον αφορά τον παίκτη κλειδί για το ντέρμπι, είπε πως «δεν μπορείς να πεις εκ των προτέρων ποιος θα είναι ο παίκτης κλειδί. Σίγουρα όμως ο Οκριασβίλι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι αυτός που μπορεί να κρατήσει μπάλα και στο ένας προς έναν να δημιουργήσει αριθμητική υπεροχή και έχει και το γκολ».

Απέφυγε εξάλλου να χρίσει φαβορί για τον τίτλο. «Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση, οι αποστάσεις είναι μικρές, ένα αποτέλεσμα αλλάζει πολλά πράγματα είναι νωρίς ακόμη υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Η Ανόρθωση τα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να μαζέψει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για να παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου.

Η ΑΕΛ είχα πει από την αρχή της σεζον ότι θα είναι εκεί μέχρι το τέλος. Πλέον η ομάδα έχει δημιουργήσει νοοτροπία και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα είναι κερδισμένη είτε πάρει το πρωτάθλημα είτε όχι. Ο Απόλλωνας πρέπει πλέον να παίρνει βαθμούς ακόμη και όταν δεν παίζει καλά, δηλαδή να παίρνει επαγγελματικές νίκες. Η Ομόνοια όμως έδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι, ότι βρίσκει τον τρόπο να παίρνει βαθμούς και τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνες. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι ομάδες που θέλουν πρωτάθλημα. Η Ομόνοια χθες δεν «χάθηκε» όταν δεν ήταν καλά στο πρώτο ημίχρονο και μετά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».

Ερωτήθηκε εξάλλου και για τον ΑΠΟΕΛ, αναφέροντας πως «θα σταθώ στο επίθετο που είπατε ότι είναι ταλαιπωρημένη ομάδα φέτος. Ο κόσμος πρέπει να πιστώνει σε αυτή την ομάδα ότι έδωσε πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τις χαρές που έδωσε στον κόσμο. Είναι μία κακή παρένθεση όλο αυτό έχει και τις ελπίδες του στο κύπελλο, και αν δεν τα καταφέρει θα έχει πολύ χρόνο να χτίσει για την επόμενη χρονιά. Ομάδες που βγαίνουν εκτός στόχων γρήγορα πρέπει να το εκμεταλλευτούν προς όφελος τους. Το ΑΠΟΕΛ πιστεύω θα επανέλθει του χρόνου και αυτό πρέπει να γίνει για το καλό του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ