Στην άκρη το συμβόλαιο του Τιμούρ-Επικέντρωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Στην άκρη μπήκε το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση, αφού άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν θέσει ως προτεραιότητα την υλοποίηση των στόχων, που έχουν τεθεί από την αρχή της χρόνιας και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο στόχος του πρωταθλήματος μοιάζει δύσκολος να επιτευχθεί, αλλά όχι ακατόρθωτος, αφού η ομάδα βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την Ομόνοια και το παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στους πράσινους, έχει το χαρακτήρα του τελικού, για τους κυανόλευκους.

Διοίκηση και Τιμούρ Κετσπάγια, σύμφωνα πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για το θέμα του συμβολαίου του Γεωργιανού τεχνικού, ωστόσο, οι συζητήσεις θα μπουν στα βαθιά, όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γύρω από το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Σίγουρα, η πλειονότητα των φίλων της ομάδας της Αμμοχώστου κόπτεται σε μεγάλο βαθμό για το κατά πόσον ο Κετσπάγια θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, ενώ το συγκεκριμένο θέμα, είναι στο επίκεντρο καθημερινών συζητήσεων, σε διαδικτυακά γκρουπ φιλάθλων της Ανόρθωσης.

Σίγουρα, υπάρχει και μια μερίδα φιλάθλων που θεωρεί ότι οι κυανόλευκοι χρειάζονται αλλαγή στη θέση του προπονητή. Άποψη η οποία αναμένεται να ενταθεί, σε περίπτωση που η Ανόρθωση δεν επιτύχει τους στόχους της στο τέλος της χρονιάς.

Όπως και να έχει πάντως, το μπαλάκι για το κατά πόσον θα συνεχίσει ή όχι ο Κετσπάγια, είναι στην πλευρά της διοίκησης της ομάδας της Αμμοχώστου. Υπενθυμίζεται πάντως, ότι σε δηλώσεις του τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς, είχε αναφέρει πως ο μοναδικός προπονητής που θα είναι και τη νέα χρονιά στην ομάδα του, θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά νέα, ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοιμάζει την Ανόρθωση για το παιχνίδι με την Ομόνοια, με μοναδικό ερωτηματικό την παρουσία ή όχι του Τσαρλς Ελουντού στην αποστολή.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία, αφού πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επιτύχει τους στόχους της. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει στην έκτη της προσπάθεια σε εκτός έδρας ντέρμπι να πάρει τη νίκη.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου, μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε με τις ομάδες του Big-6.

 Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλωνα, ενώ έφερε ισοπαλία με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»