Ολομέτωπη επίθεση ΑΕΛ σε Παπαστάυρου-«Ο μοναδικός που ψωνίζει από τιμοκατάλογο»

Κατά μέτωπο επίθεση στον Στάυρο Παπασταύρου και τους διαιτητές του αγώνα, εξαπέλυσε η ΑΕΛ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι στο Τσίρειο.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Λεμεσού, «κάθαρση εδώ και τώρα! Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ απαιτεί επ’ ευκαιρίας που είναι στην Κύπρο ο κύριος Παπασταύρου, να κληθεί άμεσα προτού αναχωρήσει και πάλι για την Αμερική, από την Επιτροπή Δεοντολογίας και όλα τα αρμόδια σώματα του κράτους, έτσι ώστε να μας ενημερώσει σχετικά με το γνωστό θέμα του Τιμοκαταλόγου, αφού είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από το αποψινό παιχνίδι της ομάδας του, όσο και από προηγούμενους αγώνες στους οποίους ξεκάθαρα ευνοήθηκε από περίεργα σφυρίγματα».

Η ΑΕΛ σημειώνει ότι «το αποψινό δίδυμο διαιτητή - VAR υπέπεσε σε εξόφθαλμα και επομένως περίεργα λάθη τρεις ημέρες προηγουμένως και πάλι σε αγώνα της Ομόνοιας, αλλά παρόλα αυτά είδαμε χωρίς έκπληξη να ορίζονται ξανά σε αγώνα της Ομόνοιας προτού καν στεγνώσει το μελάνι για τα λάθη στα οποία είχαν υποπέσει, ενώ σήμερα σε μια φάση με κεφαλιά του Ντανίλο σφύριξαν πέναλτι με βεβαιότητα».

Επισημαίνουν ακόμα ότι  «απαιτούμε να ξεκαθαρίσει εδώ και τώρα το όλο ζήτημα σε σχέση με τον τιμοκατάλογο για τον οποίο μόνο ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε και γνωρίζει σύμφωνα, με δηλώσεις στης οποίες προέβη κατά το παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος είναι ο μοναδικός που ψωνίζει. Κάθαρση εδώ και τώρα!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»