«Τα ηνία πήρε άλλος κομματικός καφενές, καμία διαφορά από τους αιώνιους τους»

Θέση στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα παίρνει ο ΣΥΦΑΕΛ, όπου με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ τονίζει πως τα ηνία στο ποδόσφαιρο πήρε εδώ και καιρό ξανά ο άλλος βρομισμένος κομματικός καφενές της χώρας.

Η ανακοίνωση της Θύρα 3:

Το Σάββατο ζήσαμε ένα από τα κλασσικά και διαχρονικά βράδια που χαρακτηρίζουν το σαπισμένο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα ηνία πήρε εδώ και καιρό ξανά ο άλλος βρομισμένος κομματικός καφενές της χώρας. Για όσους δεν είναι κοντή η μνήμη τους θα θυμούνται πως δεν έχουν καμία διαφορά από τους αιώνιους τους και αποτελούν απλά την άλλη όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος που με τις μηχανορραφίες και τη κομματική προπαγάνδα γέμισαν την ψευτο τροπαιοθήκη τους τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τώρα καταρρακωμένοι από τα ψυχολογικά και ακολουθώντας τυφλά σαν καλά τσουρούθκια τις διαταγές ενός έκπτωτου κομματικού σχήματος που ψάχνει απεγνωσμένα υποστήριξη, ξεπούλησαν τα πάντα όλα τους, τα ιερά και τα όσια τους, προσκύνησαν τα μαυροδόλλαρα, έβγαλαν τις κάρτες τους για να γίνουν ξανά η βρωμιά στη θέση της βρωμιάς και να συσπειρωθούν. Είναι γνωστό εξάλλου πως για τους περισσότερους στη χώρα της μόστρας , του « ότι δηλώσεις είσαι» , οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται απλά για τη στρατολόγηση και το ταπέλωμα και πάνε περίπατο μπροστά στο χρώμα του χρήματος και τη δύναμη της εξουσίας.

Δεν θα μακρηγορήσουμε , οι θέσεις του κόσμου της ΑΕΛ που έζησε στο πετσί του την αδικία, που κλείστηκε στα κελιά γιατί συγκρούστηκε με το κατεστημένο είναι χιλιοειπωμένες , ξεκάθαρες και διαχρονικές. Ζητούμε άμεσα την κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου που γεννά τη βία, κόψιμο της βρωμιάς που τη ρίζα, κατάργηση της κάρτας οπαδού και αναθεώρηση του τρομονόμου.

Στα του οίκου μας, αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα μας δεν είχε την απόδοση που μας συνήθισε τα προηγούμενα παιχνίδια παρά το γεγονός ότι βρήκε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες, όμως η υποστήριξη μας και η ικανοποίηση μας για τη μέχρι τώρα πορεία είναι αδιαπραγμάτευτες. Σηκώνουμε μανίκια όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ και ενωμένοι βλέπουμε τη συνέχεια και τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Καλούμε τη διοίκηση να κάνει τις ενέργειες της εκεί που πρέπει και το ποδοσφαιρικό τμήμα να επικεντρωθεί άμεσα στους επόμενους αγώνες κυπέλου και πρωταθλήματος. Έχετε αποδείξει σε όλους τι μπορείτε να κάνετε γι αυτό ψηλά τη γροθιά και συνεχίστε δίνοντας το 100%.

ΥΓ. Ο ΜΑΗΣ ΕΝ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ2. ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΜΟΝΟ ΑΕΛ .

ΥΓ3. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.

ΥΓ4. ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια