Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Βόμβα Φανιέρου-«Πρέπει να πέσουν Ερμής και Καρμιώτισσα, δεν είναι στην ΚΟΠ TV»

  08/04/2021 13:56
Βόμβα Φανιέρου-«Πρέπει να πέσουν Ερμής και Καρμιώτισσα, δεν είναι στην ΚΟΠ TV»

Βόμβα Φανιέρου-«Πρέπει να πέσουν Ερμής και Καρμιώτισσα, δεν είναι στην ΚΟΠ TV»

  08/04/2021 13:56

Πολύ έντονος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Λούκας Φανιέρος, ο οποίος έριξε λευκή πετσέτα και ανέφερε ότι η ομάδα του θα πάει στη δεύτερη κατηγορία.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο κ. Φανιέρος ανέφερε αρχικά πως, «τελείωσε το παιχνίδι, τελείωσαν όλα. Ο Ερμής πήγε διαβάθμιση. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, το πρώτο λάθος το έκανα εγώ. Χάσαμε το παιχνίδι τέλεια. Βλέπετε ορισμένα 4-5 άτομα, φέραμε το VAR για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα και τα κάναμε πιο δύσκολα. Χάσαμε πολλά που ακόμα το VAR δεν μπορεί να τα διορθώσει. Έχει φάση που δεν μπορούν να την ξαναδούν και δεν την βλέπουν οι διαιτητές. Και αυτό γίνεται συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για παιχνίδια που παίζονται μία χρονιά, είτε για τίτλο, είτε για την διαβάθμιση. Υπάρχουν διαιτητές που μασούν τσίχλες. Από σήμερα όμως αλλάζει η στάση και νοών νοείτω. Έχουμε πολλά πράγματα που μπορούμε να αποδείξουμε. Θα αναγκαστούμε να βρούμε στοιχεία, που ήδη βρήκαμε».

Ως προς το αν θα προχωρήσει σε καταγγελίες, είπε ότι, «καταγγελίες θα γίνουν, αφού μελετήσω τα στοιχεία που έχω. Αφού δεν σέβονται κάποιους ανθρώπους, δεν θα δεχτώ ούτε εγώ. Δεν θα δεχτώ από κανέναν που μασάει τσίχλα, να κάνει ότι θέλει. Οι προέδροι που είμαστε στην ομάδα, θυσιάζουμε πολλά πράγματα και δεν δικαιούται κανένας καιροσκόπος να νομίζει πως είναι ο άρχοντας. Δεν βάζουν μυαλό. Αύριο που θα παίζεται ένα πρωτάθλημα, γιατί να μην δουν μία φάση; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ένα πρωτάθλημα ή μία διαβάθμιση; Πιάνεις 500 ευρώ την εβδομάδα. Μιλάμε για παιχνίδια φωτιά. Δεν είναι ένα παιχνίδι που λες “άστο να περάσει”. Μιλάμε για παιχνίδια που παίζονται οι κόποι όλης της χρονιάς».

Σημείωσε ακόμα πως «δεν θα μείνουμε στην κατηγορία, ο Ερμής πάει διαβάθμιση. Οι διαιτητές κρατούν ένα σφυρί και δεν τους νοιάζει τίποτα. Θα πρέπει η Ομοσπονδία να φέρει τα μίλια της. Όπως ζήτησε ο Απόλλωνας επανειλημμένες φορές ότι δεν θέλει ένα διαιτητή, έχουμε ζητήσει και εμείς έξι φορές πως δεν θέλουμε έναν διαιτητή και έχει μπει και στις έξι. Έχουμε μιλήσει με όλους, Ομοσπονδία κλπ, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Τώρα όμως θα αρχίσω να μιλάω. Δεν υπάρχει σεβασμός. Ζητήσαμε έναν παρατηρητή να μην μπει σε δικό μας παιχνίδι και έχει μπει 14 φορές. Πρέπει να πέσουν ο Ερμής και η Καρμιώτισσα που δεν είναι στην ΚΟΠ TV».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας