To crash test της Ομόνοιας και το ζέσταμα του Ολυμπιακού ενόψει κυπέλλου

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Ομόνοια, η οποία μετά την ήττα από τον Απόλλωνα ψάχνει το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Χένινγκ Μπεργκ, δούλεψε στο κομμάτι της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του, ώστε να μην πτοηθούν από την ήττα, η οποία ήρθε μετά από τέσσερις και πλέον μήνες. Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Νορβηγός τεχνικός προσπάθησε να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές, ότι σε ένα πρωτάθλημα όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι, ενώ τους έστειλε το μήνυμα ότι ακόμα εξαρτάται από τα δικά τους πόδια ο τίτλος. 

Έτσι, από τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να κατακτήσουν το τρίποντο, με την ελπίδα ότι θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν τη ψαλίδα από τους διώκτες τους στη βαθμολογία. 

Πάντως, το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό μόνο εύκολο δεν είναι για την Ομόνοια, αφού με βάση τα αποτελέσματά της απέναντι στους μαυροπράσινους, τη φετινή σεζόν, φανερώνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάθε φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες. 

Ο Ολυμπιακός, είχε επικρατήσει της Ομόνοιας στο Μακάρειο, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 1-0, χάρη στο γκολ του Μανρίκε, ενώ στο δεύτερο γύρο, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. 

Η πρώτη νίκη της Ομόνοιας ήρθε στα πλέι οφ, με το στενό 0-1 και σκόρερ τον Γιάννη Κούσουλο. 

Ο Μπεργκ, αναμένεται να παρατάξει τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, τους Λανγκ και Λούφτνερ στο κέντρο άμυνας και τους Σεχού και Λέζιακς στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα. 

Στο κέντρο θα παίξουν οι Ζόρντι Γκόμεθ και Γιάννης Κούσουλος, με τον Φώτη Παπουλή να διεκδικεί τη θέση του επιτελικού μέσου, μαζί με τον Τιάγκο. Στην επίθεση, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Μποτεάκ, ενώ στις άλλες δύο θέσεις θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα οι Τσέποβιτς και Λοΐζου.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ, την ερχόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο στάδιο. Παρόλα αυτά, οι μαυροπράσινοι δεν θα πάνε στο ΓΣΠ για... περίπατο, αφού θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι. 

Ο Τσεντομίρ Γιαννέφσκι, θα προστατεύσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρούνται βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό, ώστε να αποφύγει τυχόν απώλειες, από το μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου. 

Ως εκ τούτου, ο Καράδαης δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, αντί του Μιχαήλ.

Απ' εκεί και πέρα, ελλείψει επιλογών στην άμυνα, το κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Ανδρέου και Σωτηρίου, με τον Ψάλτη δεξιά και τον Κωνσταντινίδη αριστερά.

Στο κέντρο δεν αποκλείεται να αγωνιστούν ο Γαρουφαλιάς, μαζί με τους Κυριάκου και Χαραλάμπους, ενώ στην επίθεση, θα είναι οι Ομάρ Χάνι, Κοστόφ και Σαρφό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής