Έριξε τριάρα στον Ερμή με ορεξάτο Μπεριγκό η Πάφος FC

Νίκη 3-1 επί του Ερμή στο «Στέλιος Κυριακίδης» πέτυχε τη Δευτέρα η Πάφος.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 19` ο Κέβιν Μπεριγκό, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 40` του αγώνα. Στο 89` διαμόρφωσε το 3-0 ο Μέρφι. Στις καθυστερήσεις 90+2 οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με γκολ του Κοβάσεβιτς

Ο αγώνας ήταν για τον  Β’ όμιλο στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι άρχισαν τον αγώνα με τους Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Βα, Μπεριγκό, Φουρ, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς, Πάντσεον και οι φιλοξενούμενοι με τους Φιρινίδη, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Ρουσιά, Κύπρου, Ντίας, Φόλμπρεχτ, Σάντο, Γκάταριτς, Κυριακίδη.  

Η Πάφος έκανε την πρώτη αλλαγή στο 69` αντικαθιστώντας τον Βα με τον Μέρφι, τη δεύτερη στο 77` αντικαθιστώντας τον Πάντσεον με τον  Βαλεριάνο. Στο 87` ο  Σπόντας πήρε τη θέση του Φουρ και ο Τόρες τη θέση του Μπεριγκό.

Στο 46′ έγινε αλλαγή για τον Ερμή και ο Κοβάσεβιτς μπήκε στη θέση του Γαβριήλ. Στο 65` έκανε τη δεύτερη αλλαγή ο Ερμής, με τον Παντελή να περνά  στη θέση του Κύπρου. Διπλή αλλαγή για τον Ερμή έγινε στο 83` με τον Μέιρα να φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο και να δίνει τη θέση του στον Χαρή και τον Γκάταριτς να δίνει τη θέση του στον Παπαθανασίου.

Με κίτρινες κάρτες χρεώθηκαν οι Πάντσεον και Μέιρα.

Ενδεκάδες:

Πάφος (Σ. Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Βα (69' Μέρφι), Μπεριγκό (86' Τόρες), Φουρ (86' Σπόντας), Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς, Πάντσεον (78' Βαλεριάνος).

Ερμής (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ (46' Κοβάσεβιτς), Μέιρα (83' Χαρή), Ρουσιάς, Κύπρου (65' Παντελή), Ντίας, Φόλμπρεχτ, Σάντο, Γκάταριτς, Κυριακίδης.

Σκόρερ: 19' και 40' Μπεριγκό, 88' Μέρφι / 92' Παντελή.

Κίτρινες: 24' Πάντσεον / 12' Μέιρα.

Δειτε Επισης

Oι ώρες των αγώνων της Πάφου για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη
BINTEO: Σήκωσε μανίκια στον Αρχάγγελο ο Κιντίγια-Οι πρώτες του δηλώσεις
Δυσκολεύει του Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ, εξετάζονται άλλες περιπτώσεις
Άρχισε η προετοιμασία του Άρη, παραμένει Κύπρο ο Μαγιαμπέλα
Επιστρέφει στην Ομόνοια ο Μαργκάσα
Ανακοίνωσε τον Ζίβκοβιτς η Ανόρθωση
Προ των πυλών της Πάφου o Mάριος Ηλία
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κα
Παραμένει γαλαζοκίτρινος ο Σιπριάνο-Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
Ανανέωσε ο Ποντικός με την Ομόνοια Αραδίππου