Η αποκάλυψη του Μαέ για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού

Στην αποκάλυψη ότι παρακολουθείτε από ομάδες της Αγγλίας, Ισπανίας και Ιταλίας , προέβη ο επιθετικός της ΑΕΛ, Ριάν Μαέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του.

Ο Βέλγος επιθετικός, αναφέρθηκε και στην πολύ καλή χρονιά που διανύει φέτος, αλλά και την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Λεμεσού.

«Ναι, σαφώς ήταν μια μεγάλη επιλογή. Εκείνη την εποχή, σκέφτηκα πολύ γιατί ήταν μια σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Χρειαζόμουν χρόνο παιχνιδιού, χρειαζόμουν εμπιστοσύνη και τα ένιωσα όλα αυτά από την ΑΕΛ. Ο προπονητής επίσης με ήθελε πραγματικά και αυτό με έπεισε. Στη συνέχεια, η ποιότητα της ζωής εδώ είναι ακόμα πιο ευχάριστη από ό, τι στη Δανία. Οι άνθρωποι είναι πιο ευχάριστοι. Αυτή η μεταγραφή μου επέτρεψε να μεγαλώσω σε προσωπικό επίπεδο. Το χρειαζόμουν, έπρεπε να καταλάβω ορισμένα πράγματα και να αποκτήσω μια μορφή ωριμότητας που μου έλειπε. Ήρθα εδώ μόνος μου, η μαμά μου με βοήθησε να εγκατασταθώ. Η οικογένειά μου με επισκέπτεται κατά διαστήματα, αλλά είμαι μόνος στην Κύπρο. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι, ο σύλλογος με βοήθησε πολύ, και φυσικά όλο αυτό με ωρίμασε».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, ο επιθετικός της ΑΕΛ είπε ότι «γνωρίζω ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για εμένα ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία αλλά προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στην εκπλήρωση των στόχων της ΑΕΛ, προτού σκεφτώ για το μέλλον μου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη με την ΑΕΛ, ο Βέλγος δήλωσε ότι «το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι, νομίζω, ήδη στην τσέπη. Τώρα αυτό είναι μόνο ένα μπόνους, αλλά ο σύλλογος έχει προφανώς φιλοδοξίες τίτλου και το ένιωσα από τη στιγμή που έφτασα. Ο σύλλογος είχε μόλις κερδίσει το κύπελλο και ο στόχος ήταν να ξανακερδίσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ δεν είναι πρωταθλήτρια από το 2012. Μπορούμε να το κάνουμε αυτή τη σεζόν αν συνεχίσουμε έτσι».

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα