ΒΙΝΤΕΟ: Τίμησε τη μνήμη του Σωτήρη Μιχαήλ η Ανόρθωση-ʼφησαν λουλούδια οι παίκτες

Τη μνήμη του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή, μέλους της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, τίμησε η ποδοσφαιρική ομάδα.

Πριν την έναρξη της προθέρμανσης, οι ποδοσφαιριστές πέρασαν μπροστά από μια αφίσα που κρεμάστηκε στην ανατολική εξέδρα του σταδίου και άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.

 <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fanorthosisfc%2Fvideos%2F901881620390614%2F&show_text=false&width=267" width="267" height="476" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Ανόρθωση για τον θάνατό του, εξ΄φρασε τη βαθιά της θλίψη.

«Μιλώντας για τον Κύριο Σωτήρη όμως, οικογένειά του είναι ολόκληρη η Ανόρθωση γιατί στο σωματείο αφιέρωσε τη ζωή του. Μέσα στην ομάδα των ατόμων που το 1987 αποφάσισε τη επαναδραστηριοποίηση του γυναικείου βόλει στη Λευκωσία και το υπηρέτησε για 34 συναπτά έτη ανιδιοτελώς», σημείωσε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει, «άνθρωπος-εικόνα του τμήματος, αγαπητός σε φίλους και αντιπάλους που φρόντιζε για όλα ώστε να είναι στις θέσεις τους. Ο άνθρωπος που είχε την καθημερινή επαφή με τις παίκτριες και ήταν δίπλα τους σε ότι και αν χρειάζονταν. Ακόμα και στην πολύ δύσκολη ώρα, που έκανε επέμβαση και μόλις είχε εξέλθει του νοσοκομείου, πρώτη έγνοια του ήταν να περάσει από το δεύτερο σπίτι του, το γήπεδο, για να δει αν στο διάστημα που έλειψε όλα λειτουργούσαν ομαλά».

«Κύριε Σωτήρη, άνθρωποι σαν εσένα βοήθησαν το σωματείο μας να μεγαλουργήσει. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς, ο Σωτήρης της Ανόρθωσης. Αιώνια ας είναι η μνήμη σου!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας