«Τούτος ο Χαραλάμπους εν ο μικρός μου αδελφός, πάλεψε με δαίμονες τζαι στάθηκε όπως του αξίζει»

Περήφανη για τον αδελφό της και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Στέφανο Χαραλάμπους, δηλώνει η Αντωνία Χαραλάμπους. Η Κύπρια ηθοποιός, με μια συγκινητική ανάρτηση, ανέφερε πως ο αδελφός της αποτελεί πρότυπο και έμπνευση για την ίδια.

Ο νεαρός άσος της ομάδας της Λευκωσίας, ήταν εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής νίκης επί της ΑΕΛ, ενώ σκόραρε και ένα από τα τέσσερα γκολ, που σημείωσε η ομάδα του. 

Αυτούσια η ανάρτηση της:

Τούτος ο Χαραλάμπους, εν ο μικρός μου αδερφός. Ο Στέφανος έφυε που τα 11 του που την οικογένεια του και που την Κύπρο, εσώκλειστος της Άρσεναλ, να εκπαιδευτεί αυστηρά, για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Στέφανος τώρα εν 21 και έχει λίγα χρόνια που περιμένει να του δοθεί ευκαιρία καλή στην Κύπρο. Ο Στέφανος, εν τα ήβρε εύκολα στη ζωή του.

Ο Στέφανος, κατ' εμέ, αδικήθηκε ποδοσφαιρικά, παλιότερα. Ο Στέφανος είχε έναν παπά πρώτο σκόρερ, που θα μπορούσε να τον ”κουντήσει”, εν τον εκούντησε, γιατί ούλλα εν να φανούν στο γήπεδο ελάλε. Ο Στέφανος εν τα παρέτησε. Ο Στέφανος επροπονήτουν τζαι επερίμενε, κάποτε υπομονετικά, κάποτε με νεύρα, για να καταφέρει εκείνο που αγαπά.

Ο Στέφανος, σήμερα, στο ΠΡΩΤΟ του παιχνίδι, βασικός, επάλεψε με τους δαίμονες του, τζαι εστάθηκε, όπως του αξίζει. Ο Στέφανος μέσα στο γήπεδο, είδε τους κόπους του να ανταμείβονται. Για μένα σήμερα, εν πρότυπο τζαι έμπνευση. Για τη δύναμη που έχει. Τούτη που θέλω να έχω τζαι εγώ, μέσα στο δικό μου γήπεδο. Τη σκηνή. Στέφανε ο,τι τζαι να γίνει, η σκληρή δουλειά εν χάνεται ποτέ. Μπράβο σου. Αξίζει σου. Απόλαυσε το. Είμαι περήφανη.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας