Το θέμα του Σίλντεφελντ με τον Τιμούρ, η αναφορά στον Ιμπραίμοβιτς και ο ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, κλήθηκε να αναφερθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο Κροάτης άσος μίλησε και για την αποχώρηση του από την ομάδα της Αμμοχώστου, υποστηρίζοντας πως είχε ένα θέμα με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Θυμάμαι το γκολ απέναντι στα Γιάννενα που είχε δώσει τον ΠΑΟΚ την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Ήταν σημαντικό. Δεν έχω και πολλά γκολ στην καριέρα μου, τα θυμάμαι. Ήταν ένα τέρμα, πάντως, πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και για μένα».

Στη συνέχεια, ο Κροάτης αμυντικός δήλωσε ότι «ήμουν στην Ανόρθωση, αλλά έφυγα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχα ένα θέμα με τον προπονητή. Ήμουν εκεί 3,5 χρόνια, μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Πλέον, έχω συμβόλαιο με την Σίμπενικ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Πριν από μήνα έκλεισα τα 36. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση, νιώθω καλά, δεν είχα τραυματισμούς στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγο να σταματήσω. Θέλω να κάνω αυτό που μου αρέσει. Ο Ιμπραίμοβιτς, βλέπετε, είναι στα 40 και συνεχίζει».

Για την τριάδα στην άμυνα που επιλέγει, πλέον, ο Πάμπλο Γκαρσία ο Σίλντεφελντ ανέφερε ότι «τους ελληνικούς αγώνες τους έβλεπα όταν ήμουν στην Κύπρο, τώρα απλώς παρακολουθώ τα αποτελέσματα. Έπαιξα στην Κύπρο με τον Κετσπάγια σε τριάδα στην άμυνα. Είναι πιο ασφαλές. Εξαρτάται και από τις αδυναμίες που έχει η ομάδα. Έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορεί και να χάσεις αν ξέρει ο αντίπαλος να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους που αφήνεις. Αύριο παίζουμε με μία ομάδα που προτιμάει αυτό το σύστημα. Πολλές φορές είναι ρίσκο. Αν ο αντίπαλος έχει καλούς ακραίους μπακ θα δημιουργήσει προβλήματα, αλλά μπορεί να σου δώσει πλεονέκτημα γιατί μπορείς να βγεις γρήγορα στο τρανζίσιον. Συνήθως χρησιμοποιείται για αμυντική ασφάλεια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πτωτική πορεία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε πως «είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ποιότητα και τον ρυθμό για μεγάλο διάστημα. Αυτό το κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει καλό σκάουτινγκ και καλή οργάνωση. Ίσως δεν έκανε καλές επιλογές παικτών. Αλλά νομίζω θα επανέλθει γιατί είναι μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας».

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου