«Ποδοσφαιρικό έγκλημα που σταματήσαμε το πρωτάθλημα»

Ποδοσφαιρικό έγκλημα χαρακτήρισε ο Τιμούρ Κετσπάγια την διακοπή του περσινού πρωταθλήματος στη διάσκεψη Τύπου, ενώ ανέφερε ότι η πορεία της Ανόρθωσης στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο είναι επιτυχημένη. 

Όπως ανέφερε αρχικά, «φαίνεται και πνευματικά και σωματικά δεν ήμασταν στο σημερινό παιχνίδι και αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί ο τελικός είναι σε μια βδομάδα. Σίγουρα, το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία. Σε όλη τη χρονιά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Σήμερα έλειπαν οι παίκτες που μπορούσαν αν κάνουν τη διαφορά. Μας μένουν έξι μέρες μέχρι τον τελικό και όλη η προσοχή μας είναι σε αυτό το παιχνίδι».

Κάνοντας τον απολογισμό του, είπε πως η πορεία ήταν «πολύ επιτυχημένη. Κανείς δεν περίμενε ότι πέρσι την πρώτη χρονιά θα γίνει αυτό το ποδοσφαιρικό έγκλημα που σταματήσαμε το πρωτάθλημα. Τότε είχαμε ένα κρούσμα, τώρα έχουμε 400-500 κρούσματα, θανάτους και παίζεται το ποδόσφαιρο. Αλλά γενικά δεν ήταν εύκολο να χωνέψουμε αυτό που έχει γίνει. Αλλά διεκδικούμε έναν τίτλο, είμαστε στον τελικό. Τελικό δεν έχει η Ανόρθωση εδώ και 14 χρόνια, από τότε που ήμουν εγώ. Εγώ δεν ξέρω πως το βλέπουν οι άλλοι αλλά εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και η προσπάθειά μας αυτά τα δυο χρόνια ήταν απίστευτη και πέρα για πέρα πετυχημένη. 

Αντιμετωπίζαμε και αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες αλλά το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει τις δυσκολίες. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου αυτά τα δυο χρόνια. Αυτός που δεν το καταλαβαίνει αυτό, τότε δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και ούτε σχέση με την ομάδα. Αλλά δυστυχώς είναι όλοι προπονητές εδώ, ο καθένας ξέρει καλύτερα από εμάς που δουλεύουμε εδώ. Εγώ δεν θέλω να λέω λόγια, οι πράξεις μετράνε. Εγώ το έχω δείξει στις πράξεις. Το δείξαμε και φέτος, είμαστε στον τελικό όπου έχουμε 90 ή 120 λεπτά να πάρουμε έναν τίτλο που τόσα χρόνια λείπει από την ομάδα». 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών