Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν είμαι εκδηλωτικός, ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη»

  10/05/2021 17:52
«Δεν είμαι εκδηλωτικός, ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη»

«Δεν είμαι εκδηλωτικός, ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη»

  10/05/2021 17:52

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τίτλου είναι ο πρόεδρος της Ομόνοιας Στάυρος Παπασταύρου για την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας στην Primetel, ανέφερε αρχικά ότι έζησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το σπίτι του. «Ήμουν στο σπίτι μου και έβλεπα το παιχνίδι με την οικογένεια μου. Περιμέναμε ότι το πρωτάθλημα θα κρινόταν σήμερα, αλλά ήταν έκπληξη.  Δεν είμαι εκδηλωτικός, μου αρέσουν τα λίγα λόγια. Σίγουρα για τον κόσμο της Ομόνοιας μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά που κατακτήσαμε τον τίτλο μετά από έντεκα χρόνια. Ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη».

Για την μετέπειτα πορεία της ομάδας είπε πως, «από εδώ και πέρα στόχο είναι να παραμείνουμε στην κορυφή. Οι στόχοι όταν επιτυγχάνεις κάτι, είναι οι ίδιοι και κάτι παραπάνω. Με κάποιες προσθήκες θα δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε την Ομόνοια».

Για τους μελλοντικούς του στόχους, σημείωσε πως, «δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε σήμερα, αλλά θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε τον οργανισμό».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπασταύρου ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και την Υπουργό Δικαιοσύνης που επέτρεψαν στους πράσινους να έχει κόσμο στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας