«Δεν είμαι εκδηλωτικός, ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τίτλου είναι ο πρόεδρος της Ομόνοιας Στάυρος Παπασταύρου για την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας στην Primetel, ανέφερε αρχικά ότι έζησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το σπίτι του. «Ήμουν στο σπίτι μου και έβλεπα το παιχνίδι με την οικογένεια μου. Περιμέναμε ότι το πρωτάθλημα θα κρινόταν σήμερα, αλλά ήταν έκπληξη.  Δεν είμαι εκδηλωτικός, μου αρέσουν τα λίγα λόγια. Σίγουρα για τον κόσμο της Ομόνοιας μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά που κατακτήσαμε τον τίτλο μετά από έντεκα χρόνια. Ήταν μεγάλος καημός του Ομονοιάτη».

Για την μετέπειτα πορεία της ομάδας είπε πως, «από εδώ και πέρα στόχο είναι να παραμείνουμε στην κορυφή. Οι στόχοι όταν επιτυγχάνεις κάτι, είναι οι ίδιοι και κάτι παραπάνω. Με κάποιες προσθήκες θα δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε την Ομόνοια».

Για τους μελλοντικούς του στόχους, σημείωσε πως, «δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε σήμερα, αλλά θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε τον οργανισμό».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπασταύρου ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και την Υπουργό Δικαιοσύνης που επέτρεψαν στους πράσινους να έχει κόσμο στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο