«Θα έρθει η δικαίωση, ο διακαής πόθος να γίνει πραγματικότητα»

Μήνυμα, ενόψει του μεγάλου τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου, στο στάδιο ΓΣΠ, μεταξύ της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού, έστειλε ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κεστπάγια.

Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του, ο προπονητής της Ανόρθωσης τόνισε ότι «θα έρθει η δικαίωση, ο διακαής πόθος να γίνει πραγματικότητα και θα είναι αμοιβή́ στους κόπους μας». Μάλιστα, έστειλε μήνυμα και προς τους πρόσφυγες, αναφέροντας «για όλους εσάς για την προσφυγιά́ για την Αμμόχωστο για τον κόσμο της, για τα Όνειρα και τον πόθο της επιστροφής».

Συγκεκριμένα, ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε πως επιτέλους, μετά από 13 χρόνια η Ανόρθωση, «η Μεγάλη  Κυριά μας βρίσκεται ξανά́  στον τελικό́ κυπέλλου. Το θέλαμε ..Το περιμέναμε... Και παρόλο που θα θέλαμε να είχαμε όλον τον κόσμο μας, οπαδούς αλλά και τον κάθε Βαρωσιώτη να μας στηρίξει στο γήπεδο, λόγω των ειδικών περιστάσεων, είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βλέπουν το παιχνίδι από́ το σπίτι και  θα μας στέλνουν  τη θετική́ τους ενέργεια, την αύρα, την αγάπη, την αφοσίωση, την λατρεία και την δύναμη τους να σηκώσουμε ψηλά́ το Κύπελλο της νίκης».

Ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου πρόσθεσε πως θα έρθει η δικαίωση, ο διακαής πόθος να γίνει πραγματικότητα και θα είναι  αμοιβή́ στους κόπους τους.

«Γιατί́ Η Ανόρθωση δεν είναι ομάδα απλά́ να υπάρχει, είναι ομάδα να πρωταγωνιστεί. Από́ την πλευρά́ των παικτών και το προπονητικό́ τιμ σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε την ψυχή́ μας την καρδιά́ μας το σώμα μας για αυτόν τον αγώνα. Για όλους εσάς για την προσφυγιά́ για την Αμμόχωστο για τον κόσμο της, για τα Όνειρα και τον πόθο της επιστροφής. Γιατί́ όλοι μαζί́ μπορούμε!».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία