Οδηγείται στην... παράταση το ντέρμπι αιωνίων για Ζαχίντ

AΠΟΕΛ και Ομόνοια αναμένουν την τελική απόφαση του Γκάιας Ζαχίντ, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις και από τις δύο ομάδες και καλείται να δώσει μια απάντηση.

Οι γαλαζοκίτρινοι σαφώς και θα ήθελαν να συνεχίσει ο 26χρονος στον Αρχάγγελο, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο υφιστάμενο ρόστερ, ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τη σεζόν που μας πέρασε κλήθηκε να πάρει αρκετές φορές την ομάδα στις πλάτες του.

Ο Ζαχίντ δέχθηκε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, για ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο οι μείωση στις απολαβές του βάζουν τον Νορβηγοπακιστανό μεσοεπιθετικό σε δεύτερες σκέψεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων είχε νικητή τον Πετρίδη, το δεύτερο το κρίνει ο Ζαχίντ

Τόσο ο προπονητής του, Σάββας Πουρσαϊτίδης, όσο και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, θα ήθελαν ο 26χρονος να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, αφού και ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν προτού ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, θα ήθελε να παραμείνει στον σύλλογος της Λευκωσίας.

Επιπρόσθετα, το γεγονός πως στον ΑΠΟΕΛ ο Ζαχίντ έχει ένα προπονητή που πιστεύει πολύ στην αξία και τις ικανότητες του, πράγμα το οποίο φάνηκε και στην περσινή σεζόν, αλλά και ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος του έδωσε την ευκαιρία να ανεβάσει το επίπεδο του, αλλά και ταυτόχρονα και την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ίσως αποτελέσουν τους λόγους που θα τον επηρεάσουν να απαντήσει θετικά.   

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος άσος του ΑΠΟΕΛ έχει δεχθεί πρόταση και από την Ομόνοια, αφού οι πράσινοι προσέγγισαν τον έμπειρο επιτελικό χαφ, ευελπιστώντας πως οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει μαζί του ο βοηθός του Χένινγκ Μπεργκ, Στάνισλαβ Σοκολόφσκι, θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος». Μάλιστα οι δύο τους, συνεργάστηκαν στη κοινή θητεία τους στη Βαλερένγκα.

Σε περίπτωση που ο Νορβηγοπακιστανός άσος επιλέξει να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τους γαλαζοκιτρίνους και μετακομίσει στον αιώνιο αντίπαλο, τότε ένα κίνητρο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό θα αποτελεί το γεγονός πως στο τριφύλλι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη και σε ενδεχόμενη είσοδο της Ομόνοιας σε ευρωπαϊκό όμιλο, θα έχει τη δυνατότητα να πάρει ευκαιρίες και πολύ πιθανόν, αφού θα τον παρακολουθούν περισσότερα «μάτια», με αυτό τον τρόπο να βρει μια ομάδα που ίσως τον προσεγγίσει και πάρει μεταγραφή στο μέλλον για το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος αναμένει ίσως βρει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό με ένα συμβόλαιο που θα τον αφήνει ικανοποιημένο. Στο παρελθόν, μάλιστα, υπήρξε έντονη φημολογία από δημοσιεύματα στο εξωτερικό, για ενδιαφέρον για τον 26χρονο άσο από Τουρκία, Καζακστάν αλλά και Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο δεν έφθασε κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πετρίδης και Παπασταύρου περιμένουν το «ναι», το έριξε στο… φαΐ ο Ζαχίντ (pics)

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων