Το σκανάρισμα Ιβάν σε Τάμαρι και το σενάριο για την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ

Σαν διακαής πόθος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μούσα Αλ Τάμαρι για τον ΑΠΟΕΛ, αφού στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων επιθυμούν την επιστροφή του Ιορδανού εξτρέμ στον Αρχάγγελο.

Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες ο σύλλογος της Λευκωσίας, κτύπησε την πόρτα της Λέουβεν για να δει τις προθέσεις τις, χωρίς ωστόσο να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

Από εκεί και πέρα το μπαλάκι είναι στους Βέλγους, αναφορικά με το μέλλον του διεθνή άσου, με αποτέλεσμα η κατάσταση να μένει στάσιμη στο παρόν στάδιο.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ τα βρει με τη Λέουβεν, τότε το επικρατέστερο σενάριο είναι να κατηφορίσει ξανά στο νησί μας ο 24χρονος, με τη μορφή δανεισμού.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι φιγουράρει πλέον καθημερινά στην επικαιρότητα στην Ελλάδα, όπου φημολογείται ότι ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλει να τον ντύσει στα πράσινα.

Επιπρόσθετα, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από το τριφύλλι στη Λέουβεν, ωστόσο σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα ο Σέρβος τεχνικός έχει μιλήσει προσωπικά ήδη δύο φορές με τον Ιορδανό και πλέον συλλέγει πληροφορίες ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Ο 59χρονος κόουτς, συνέλεξε όλες τις πληροφορίες που τον ενδιέφεραν, μαθαίνοντας όλα όσα ήθελε να μάθει, προκειμένου να τον εντάξει στην τελική λίστα των επιλογών του για τα άκρα της πράσινης επίθεσης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ εντάχθηκε τον Οκτώβριο στην ομάδα του Βελγίου και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 22 συμμετοχές, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, γι' αυτό και ίσως η ομάδα του επιλέξει να τον παραχωρεί δανεικό.

Αναμφίβολα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στο νέο ΑΠΟΕΛ που φτιάχνει, ψάχνει για ένα ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στο δεξί φτερό της επίθεση και αν είναι εφικτή η επιστροφή του Ιροδανού στο νησί μας, τότε θα είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»