Οι τρεις παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ-Αδειάζει η κλεψύδρα

Αντίστροφα μετράνε πλέον στον ΑΠΟΕΛ, καθώς σε δυο βδομάδες και συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου, αρχίζει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας με φιλικά που αναμένεται να οριστικοποιηθούν αργότερα.

Ως εκ τούτου, στις τάξεις της ομάδας της Λευκωσίας, τρέχουν ακόμη οι μεταγραφικές σκέψεις, καθώς μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Τορνίκε Οκριασβίλι και Ανδρέα Καρώ.  Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μαζί με το τεχνικό του τιμ, έχουν στα πλάνα τους ακόμη έξι μεταγραφικές κινήσεις, με τις τρεις εξ' αυτών να έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί. 

Πρόκειται για τον Μορτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από την Ανόρθωση και να βρεθεί στην ίδια ενδεκάδα με τους ομοεθνής Γεωργιανούς του, που μετακινήθηκαν ήδη στους γαλαζοκίτρινους. Ο Δημήτρης Θεοδώρου επίσης, είναι ο επιθετικός για τον οποίο επέδειξε ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Η τρίτη κίνηση, είναι για τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές παρουσίες στο Δασάκι και οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ιδανική επιλογή τον 25χρονο επιθετικό. 

Πέραν αυτών των τριών μεταγραφικών κινήσεων, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, θα κινηθεί επίσης και για την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών. Για την άκρη της επίθεσης, για δεξί μπακ αλλά και για ένα επιτελικό μέσο στη θέση του Γκάγιας Ζαχίντ, ο οποίος ακόμη δεν τα έχει βρει με τη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου του. 

Απώτερος στόχος του τεχνικού επιτελείου των γαλαζοκιτρίνων, είναι να ενισχύσουν όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα πριν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ώστε να χτιστεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να είναι πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ