Σε θέλω, με θέλεις γιατί να το σκεφτόμαστε..

Γκιόργκι Κβιλιτάια, Τορνίκε Οκριασβίλι, Ανδρέας Καρώ, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Δημήτρης Θεοδώρου και Ντανίλο Κάμπος. Με την έλευση του τελευταίου στον Αρχάγγελο, αναμφίβολα, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα είπαν πως ήρθε η στιγμή το κεφάλαιο Ζαχίντ να κλείσει οριστικά για τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, αυτή η σκέψη είναι εύστοχη, καθώς η έκτη προσθήκη των μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως ως επιτελικό χαφ, ενώ μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και στο αριστερό.

Επομένως, το δεκάρι που έψαχνε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ή μάλλον καλύτερα ο αντί-Ζαχίντ είναι εδώ, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή, μόνο αντί-Ζαχίντ δεν μπορεί να θεωρηθεί.  

Ο Γκάιας Ζαχίντ έχει στα χέρια του πρόταση από τον σύλλογο της Λευκωσίας, για ανανέωση της συνεργασίας τους και καλείται να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Παρόλα αυτά, ο 26χρονος άσος θέλει να εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο που έχει στη διάθεση του, ώστε να βρει την επιθυμητή πρόταση που θα τον αφήνει ικανοποιημένο οικονομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα κυπριακά ψώνια του ΑΠΟΕΛ και ο πολυθεσίτης Ντανίλο που γοήτευσε τον Πουρσαϊτίδη

Παρόλα αυτά, ο χρόνος περνάει και στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ δεν έχει φθάσει κάποια επίσημη πρόταση, γεγονός το οποίο καθιστά τα υφιστάμενα δεδομένα, θετικά για τους γαλαζοκιτρίνους.

Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του 26χρονου ολοκληρώθηκε και ο… ελεύθερος Ζαχίντ δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του,  αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο στο να συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επιπλέον, αυτό είναι κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τη δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, πριν από μερικές εβδομάδες στην κάμερα της Cablenet. «Έγινε πρόταση για ανανέωση και έχουμε βάλει ένα χρονικό περιθώριο. Μας είπε πως αν μείνει Κύπρο θα είναι για το ΑΠΟΕΛ».

Το γεγονός πως, ο εάν ο Ζαχίντ συνεχίσει στον σύλλογο της Λευκωσίας, θα έχε έναν προπονητή που πιστεύει πολύ στην αξία του αλλά και στις ικανότητες του. Ακόμη, το ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να ανεβάσει το επίπεδο του, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ταυτόχρονα και την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, είναι κάτι που ίσως αποτελέσουν τους λόγους που θα τον επηρεάσουν να απαντήσει θετικά.   

Χωρίς αμφιβολία, αυτό το σενάριο θα είναι ιδανικό για τον Ελλαδίτη κόουτς, ο οποίος θα δει πλήρη ενισχυμένη την ομάδα που φτιάχνει από τη μέση και μπροστά και σίγουρα οι επιλογές που έχει στα χέρια του, στις συγκεκριμένες θέσεις, προμηνύουν ένα ισχυρό ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο γρίφος για Τάμαρι, η κρίσιμη ημέρα και ο συνωστισμός στα φτερά του ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17