O... σαματάς του Πετρίδη και η μέθοδος σιγανά και ταπεινά του Παπασταύρου

Δυναμικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ρίχθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού o ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πρόσθεσε στη φαρέτρα ήδη τους Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Καρώ, Θεοδώρου και Ντανίλο, την ίδια ώρα που οι φήμες θέλουν τις περιπτώσεις Τάμαρι και Σόουζα να βρίσκονται στο  τραπέζι.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θέλει, πάση θησεία, να φτιάξει ένα ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα επιστρέψει για τα καλά και θα είναι ομάδα, η οποία θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και παράλληλα να υλοποιήσει τους στόχους που άφησε πίσω τη σεζόν που μας πέρασε.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναφέρει ότι πως παρά τον μειωμένο προϋπολογισμό της ομάδας, θα γίνουν προσθήκες με παίκτες κράχτες, κάτι το οποίο και έπραξε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η υπόσχεση Πετρίδη για τους παίκτες κράχτες και το... all in με άρωμα κυπριακό

Από εκεί και πέρα, μετά από τις έξι προθήκες που έχουν γίνει, σε περίπτωση που ένας εκ των Τάμαρι και Σόουζα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο, τότε ταυτόχρονα προστίθεται ποιότητα, ενώ ανεβαίνει και η ομάδα επίπεδο.

Όλα αυτά, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταυρός Παπασταύρου συνεχίζει τη μέθοδο σιγανά και ταπεινά, την οποία μας συνήθισε κατά τη θητεία του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Οι πράσινοι, μέχρι στιγμής, έχουν αποκτήσει τους Έκτορ Γιούστε, Πάρη Ψάλτη και Μιξ Ντισκέρουντ, ενώ φλερτάρει έντονα με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, ο οποίος εκτός απρόοπτου αναμένεται να είναι η τέταρτη προσθήκη.

«Έχουμε καλή ομάδα, καλό ρόστερ. Για να φέρουμε κάποιον πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Αν πρέπει να κάνουμε κάτι για να βελτιωθούμε περισσότερο θα το κάνουμε», ήταν οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά από ένα φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία.

Δηλώσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τη μέθοδο σιγανά και ταπεινά, την οποία εφαρμόζει ο Σταύρος Παπασταύρου. Μια μέθοδο την οποία, ακολουθούν πιστά και οι Νεόφυτου Λάρκου και του Σίμου Ταραπολούζη, οι οποίοι επιλέγουν να κινούνται αθόρυβα στο μεταγραφικό παζάρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Υπέκυψε» και... ομολόγησε ο Τορναρίτης-Έριξε το καρφί του στον Ζαχαρίου

Δειτε Επισης

Το κάλεσμα Καραπατάκη μετά την απώλεια πρωταθλήματος-«Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο»
Τέλος από την ΑΕΛ Μπεραχίνο και Τσουκά
Η φωτογραφία του πρωταθλητή, η απουσία του Σα Πίντο και οι ευχαριστίες του ΑΠΟΕΛ
Παρελθόν από τη Σαντάρ Λιέγης ο Λαΐφης
Η ΚΟΠ επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο-Ραγδαία η αύξηση συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Κοριτσιών
Με Σατσιά, Κατσαντώνη και Μαλεκκίδη η κλήση της Εθνικής
Τελειώνει από τον Απόλλωνα ο Ματσίν-Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σωφρόνη
H θέση της ΑΕΛ για το θέμα προπονητή-Σε διαβουλεύσεις με τον Γαρπόζη
Δυνατό μπάσιμο Άρη-Πάει για το μπαμ με Κβιλιτάια
Ανακοίνωσε επτά ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ο ΑΠΟΕΛ