Με ένα τσουβάλι απουσίες για τον πρώτο τίτλο-Το μειονέκτημα της Ανόρθωσης

Το πρώτο τίτλο της χρονιάς, στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της νέας σεζόν, διεκδικούν Ομόνοια και Ανόρθωση, δύο ομάδες οι οποίες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον κορωνοϊό ήρθε ώρα να

Από την πλευρά του, ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών παικτών, αφού η ομάδα της Λευκωσίας απαριθμεί μέχρι στιγμής έξι κρούσματα. Πέραν από τα έξι κρούσματα, ο Νορβηγός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Κούσουλο και Κίκο.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή του Κύπριου άσου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο προσκόμισε από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιάς, επί πολωνικού εδάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπεργκ: Ανταγωνιστικός αγώνας, ανυπομονούμε να αγωνιστούμε με κόσμο στην κερκίδα

Όσον αφορά, την περίπτωση του Κίκο, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτό, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε οποιοδήποτε επίσημο αγώνα. Σημειώνεται ότι, ο παίκτης του τριφυλλιού, είναι τιμωρημένος είναι τιμωρημένος με εξάμηνο αποκλεισμό, και για να λυθεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει η πρώην ομάδα του Αρούκα, πρέπει να πληρώσει το ποσό που εκδίκασε το CAS.

Παρόλα αυτά, οι μαζεμένες απουσίες δεν πτοούν τους πράσινους, αφού στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία πως μπορεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς να έρθει στο «Ηλίας Πούλλος».

Το μειονέκτημα της Κυρίας

Στον αντίποδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να βρει τις λύσεις και να καταστρώσει το πλάνο του, χωρίς τα έξι θετικά περιστατικά, ενώ στο απουσιολόγιο προστίθεται και ο Πάουλους Αραγιούρι, ο οποίος ακόμη να ενσωματωθεί στην ομάδα. Μάλιστα, ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός αναμένεται στην Κύπρο το πιο πιθανό σήμερα ή αύριο.

Επιπλέον, τα απανωτά κρούσματα στάθηκαν εμπόδιο στον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του, ώστε να πραγματοποιούσαν την προετοιμασία που είχαν στο μυαλό τους, καθώς μάλιστα δεν μπόρεσαν να δώσουν έστω και ένα φιλικό παιχνίδι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πονοκέφαλος για τον Κετσπάγια-«Δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε»

Επιπρόσθετα, το παιχνίδι για το Super Cup θα αποτελέσει και ένα δυνατό τεστ ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, αφού ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 5 τους Αυγούστου.

Επομένως, οι κυπελλούχοι κατεβαίνουν σήμερα στο παιχνίδι, με ένα μεγάλο μειονέκτημα τα φιλικά, κάτι το οποίο έκανε η Ομόνοια, η οποία έδωσε τρία φιλικά ματς, ένα με τον Απόλλωνα και δύο στην Πολωνία.

Ο Κετσπάγια, θα στερηθεί ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε να έχει στο αρχικό του σχήμα, ωστόσο το γεγονός ότι θα έχει απουσίες θα τον αναγκάσει να εξετάσει άλλες περιπτώσεις παικτών και μέσα από το σημερινό παιχνίδι να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έριξε βόμβα στα πόδια της ΑΕΚ στο τέλος η Ανόρθωση και πάει για τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
BINTEO: Ευρωπαία Ομόνοια, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και τον έβαλε σε μπελάδες για το πρωτάθλημα
ΒΙΝΤΕΟ: To γκολ της Ομόνοιας που έστησε στον τοίχο τον ΑΠΟΕΛ
BINTEO: Το γκολ της ΑΕΚ που έφερε την έκρηξη στην Αρένα
BINTEO: Το κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Οι εκλεκτοί Μπεν Σιμόν και Οκκά στην Αρένα
Οι ενδεκάδες στο σούπερ ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ
Η ενέργεια των οπαδών της Ομόνοιας 29Μ μετά την πορεία στο κέντρο της Λευκωσίας (pic)
«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα