Ο γίγαντας, οι μικροί και οι νεοφερμένοι που ξεχώρισαν στο Super Cup

To πρώτο τρόπαιο της χρονιάς βάφτηκε πράσινο, με την Ομόνοια να κερδίζει στα πέναλτι την Ανόρθωση με σκορ 3-2 στα πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Η ομάδα της Λευκωσίας ήταν πιο έτοιμη από τους κυανόλευκους, κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Ανόρθωση ξέμεινε από δυνάμεις και δύσκολα κατάφερνε να μεταφέρει τη μπάλα προς την περιοχή της Ομόνοιας.

Σίγουρα, για τις δύο ομάδες δύσκολα μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, αφού για την Ομόνοια ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι στη χρονιά, ενώ για την Ανόρθωση το πρώτο.

Παρόλα αυτά, από την Ομόνοια ξεχώρισαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν στυλοβάτες των προσπαθειών των δύο ομάδων τη φετινή χρονιά και να τις βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγώνα ήταν ο Φαμπιάνο, ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του, αποκρούοντας τρία πέναλτι ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης και χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Από πλευράς Ομόνοιας ξεχώρισε επίσης ο νεαρός Χαράλαμπος Χαραλάμπους, τον οποίο ο Μπεργκ εμπιστεύθηκε για το κέντρο της ομάδας, δίπλα στον Ζόρντι Γκομεθ. Ο μικρός, ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ τα λάθη του ήταν μηδαμινά, με αποτέλεσμα η Ανόρθωση να μην μπορεί να απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις την εστία του Φαμπιάνο.

Πολύ ορεξάτος ήταν ο Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος ταλάνισε πολλές φορές τον Άντερσον Κορέια από δεξιά, προκαλώντας ρήγματα στην άμυνα της Ανόρθωσης. Ο Γάλλος σκόραρε ένα καθοριστικό πέναλτι, που στο τέλος ήταν πολύτιμο για να πάρει τον τίτλο η Ομόνοια.

Από πλευράς Ανόρθωσης, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές ήταν ο νεαρός Ανδρέας Χρυσοστόμου, που είχε καταλυτικές παρεμβάσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά και μπόλικα τρεξίματα από τη μια περιοχή στην άλλη. Ο νεαρός, χρίστηκε σκόρερ και ξεκλείδωσε την άμυνα της Ομόνοιας, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν απειλήθηκε καθόλου.

Ένας άλλος νεοφερμένος, ο Μίλος Ντέλετιτς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από πλευράς των κυανολεύκων. Ο Σέρβος με την ταχύτητά και τη διεισδυτικότητά του προκάλεσε πονοκέφαλο στον Γιαν Λέζιακς, ενώ πολλές φορές επέστρεφε πίσω για να βοηθήσει τον Αμπαρτζουμιάν στην αναχαίτιση του Τσέχου.

Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος είχε κάποια λάθη, όμως σε γενικές γραμμές ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δίπλα στον Παύλο Κορρέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Το εντυπωσιακό κορεό της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος