Ο ΑΠΟΕΛ αναμένει τον Ζαχίντ, αλλά τον βάφτισαν ήδη... Ομονοιάτη (pic)

Την απάντηση του Γκάγιας Ζαχίντ αναμένει ο ΑΠΟΕΛ, αφού ο σύλλογος της Λευκωσίας έκανε πρόταση στον 26χρονο άσο, ώστε να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, παραθέτοντας του μάλιστα και ένα χρονικό περιθώριο.

Ένα χρονικό περιθώριο, το οποίο εκπνέει ακόμα και ο Νορβηγοπακιστανός άσος θα πρέπει να λάβει την τελική του απόφαση και να απαντήσει στους γαλαζοκιτρίνους. 

Είναι γεγονός, πως ο 26χρονος άσος θέλει να εξαντλήσει τον χρόνο που έχει στη διάθεση του, σε μια προσπάθεια να βρει ένα συμβόλαιο το οποίο θα τον αφήνει ικανοποιημένο.

Μάλιστα, ο Νορβηγοπακιστανός άσος, εξέφρασε πολλές φορές στο παρελθόν ότι επιθυμεί να μετακομίσει στο εξωτερικό και σε ένα πιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η σελίδα «Wikipedia» έγγραψε τον Ζαχίντ στην Ομόνοια, μια εξέλιξη που δεν θα είναι έκπληξη εάν αληθεύει, αφού στο πρόσφατο παρελθόν οι πράσινοι έδειξαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον 26χρονο άσο.

Σημειώνεται, ότι κάτι τέτοιο η εν λόγω σελίδα, έκανε και σε άλλες περιπτώσεις με άλλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο χωρίς οποιαδήποτε αξιοπιστία.

Τέλος, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο είναι ότι σε περίπτωση που ο Ζαχίντ επιλέξει να παραμείνει στο νησί μας, τότε θα είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, καθώς όπως ανέφερε στο πρόσφατο παρελθόν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε πως «αν μείνω στην Κύπρο, είναι μόνο ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17