Από την Πάφο ως το Παραλίμνι, οι Ομονοιάτες θα βρουν τον τρόπο

Το σήριαλ με το γήπεδο που θα αγωνίζεται η Ομόνοια τη νέα χρονιά, καλά κρατεί, αφού εκεί που οι πράσινοι φάνηκε ότι βρήκαν στο Δασάκι την Ιθάκη τους, η απόφαση των Βρετανικών Βάσεων, να δηλώσει κόλλημα στην αστυνόμευση των αγώνων, αναγκάζει το τριφύλλι να ψάξει ξανά για νέα στέγη.

Ήδη, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε η Ομόνοια, η ομάδα που επιλαμβάνεται του θέματος άρχισε να αναζητεί εναλλακτικές λύσεις με το στάδιο της Νέας Σαλαμίνας, «Αμμόχωστος», να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ υπήρξαν φήμες και για το ΓΣΖ, το οποίο ωστόσο δεν πληροί τα κριτήρια για να διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας.

Παρόλα αυτά, θεωρείται δεδομένο ότι όπου κι αν αγωνιστεί η Ομόνοια τη νέα χρονιά, θα προχωρήσει με βελτιωτικά έργα, ώστε οι οπαδοί της να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές παροχές.

Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ριχθούν γέφυρες επιστροφής στο ΓΣΠ, νοουμένου ότι θα εξευρεθεί λύση στην οικονομική διαφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Σημειώνεται πάντως ότι με βάση την προκήρυξη της ΚΟΠ, «σε περίπτωση που μέλος της ΚΟΠ, ομάδα του οποίου λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα, αδυνατεί να εξεύρει ή να υποδείξει στην ΚΟΠ κατάλληλο στάδιο, το μέλος υποχρεούται να αποδέχεται το εκάστοτε στάδιο που θα υποδεικνύεται από την ΚΟΠ. Σε τέτοια περίπτωση, το στάδιο που εκάστοτε θα υποδεικνύεται από την ΚΟΠ θα θεωρείται η έδρα της ομάδας».

Πάντως, οι οπαδοί της Ομόνοιας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ως προς την έκβαση που θα έχει το όλο ζήτημα, αφού θέλουν να ξέρουν που θα αγωνίζεται η ομάδα τους τη νέα χρονιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απ’ την Πάφο ως το Παραλίμνι, οι Ομονοιάτες θα βρουν τον τρόπο να ακολουθούν την ομάδα τους σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι η δυστοκία στην εξεύρεση γηπέδου, καθυστερεί τόσο τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο που θα αγωνίζεται το τριφύλλι, όσο και την ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας.

Κι αυτό γιατί οι πράσινοι πρέπει να γνωρίζουν τη χωρητικότητα που θα έχει το γήπεδο τους, πριν αρχίσουν την προπώληση των εισιτηρίων. Όπως ανέφερε στην OMADA, αρμόδια πηγή, κατά την περσινή χρονιά η Ομόνοια είχε 3500 εισιτήρια διαρκείας, οι κάτοχοι των οποίων δεν πήραν τα λεφτά τους πίσω, μετά την απόφαση όπως το πρωτάθλημα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

Με βάση αυτό τοι δεδομένο, οι πράσινοι, θα δώσουν προτεραιότητα στη συγκεκριμένη ομάδα οπαδών, για να ανανεώσουν και αν υπάρχει η δυνατότητα, αναλόγως του γηπέδου που θα αγωνίζονται, θα μπορούν να εκδώσουν επιπρόσθετες κάρτες διαρκείας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου