Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κάνουν τους... Κινέζους για Σόουζα-Στην αναμονή για καλά νέα ο ΑΠΟΕΛ

  22/07/2021 12:20
Κάνουν τους... Κινέζους για Σόουζα-Στην αναμονή για καλά νέα ο ΑΠΟΕΛ

Κάνουν τους... Κινέζους για Σόουζα-Στην αναμονή για καλά νέα ο ΑΠΟΕΛ

  22/07/2021 12:20

Στην αναμονή για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκας Σόουζα, βρίσκονται τόσο οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, όσο και ο κόσμος της ομάδας. 

Ο σύλλογος της Λευκωσίας αναμένει από τον Βραζιλιάνο άσσο να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, ώστε να επιστρέψει στον Αρχάγγελο. 

ΑΠΟΕΛ και Σόουζα είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει η Γιατάι, ομάδα στην οποία ανήκει να συμφωνήσει με τον 31χρονο άσο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή. 

Ο Σόουζα διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Κίνας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως η επιθυμία του ίδιου είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να ντυθεί ξανά στα γαλαζοκίτρινα.

Επομένως, η περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς το τέλος του μήνα, για να δούμε κατά πόσον η ομάδα του Σόουζα θα ικανοποιήσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Κίνα.

Σημειώνεται πως, μετά την αποχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη άνοιξε ο δρόμος για τον Βραζιλιάνο άσο, αφού υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων. 

Αδιαμφησβήτητα η επανένταξη του Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ, θα προσθέσει περαιτέρω ποιότητα στη μεσαία γραμμή, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. 

Παράλληλα, την ώρα που το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται στη Βουλγαρία, στους ιθύνοντες της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία πως η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει θετική κατάληξη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας