Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Βγαίνει μπροστά ο Χάμπος για το επεισόδιο με τους Απολλωνίστες

  23/07/2021 16:55
Βγαίνει μπροστά ο Χάμπος για το επεισόδιο με τους Απολλωνίστες

Βγαίνει μπροστά ο Χάμπος για το επεισόδιο με τους Απολλωνίστες

  23/07/2021 16:55

Βγήκε μπροστά και απολογήθηκε στον κόσμο του Απόλλωνα μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο πλευρών, μετά τον αγώνα με την Ζίλινα, για το European Conference League.

Σε ανάρτησή του, ο Χάμπος έγραψε, «με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου απολογίες προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας, για την αδικαιολόγητη και αυθόρμητη ανδτίδρασή μου προς μερίδα φίλων του Απόλλωνα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ζίλινα.

Η αντίδρασή μου ήταν προϊόν απογοήτευσης που προκάλεσε το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να αποτελεί οποιαδήποτε δικαιολογία».

Σημειώνει ότι, «ως αρχηγός και γέννημα θρέμμα αυτής της ομάδας, εκφράζω τον απόλυτο σεβασμό μου προς το φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα και τους υπόσχομαι ότι τόσο εγώ, όσο και οι συμποδοσφαιριστές μου θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το μεγαλείο αυτού του μεγάλου συλλόγου».

Καταλήγοντας, αναφέρει πως, «αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του Απολλωνίστα γιατί μας διακατέχει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Αυτό το οποίο ζητώ από τον κάθε Απολλωνίστα είναι η στήριξη στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται για την δημιουργία μιας ακόμη ανταγωνιστικής ομάδας, που θα διεκδικήσει εκ νέου τους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας