Έρχεται η νέα μεταγραφή του Μπεργκ, κλείδωσε το... short list

Η Ομόνοια μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, μετά την ήττα και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, με αντίπαλο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Europa League, με αντίπαλο την Φλόρα Ταλίν.

Ο προπονητής των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ, εκτιμά ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο, για να πετύχει τους στόχους της και έδωσε εντολή στην ομάδα προγραμματισμού για την απόκτηση ανασταλτικού μέσου.

Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπολούζης κατέληξαν σε short list με τους υποψήφιους στόχους και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να προκύψουν εξελίξεις επί του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»