O ΑΠΟΕΛ ξεδίπλωσε τα φύλλα της καρδιάς του και εσύ υπέγραψες σαν σταρ του σινεμά

Στον αστερισμό του Μούσα Αλ Τάμαρι, ζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Ιορδανού διεθνή στον Αρχάγγελο.

Κάτι ανάλογο επιθυμούν και ο ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων, αφού ο 24χρονος εξτρέμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πολλά στον σύλλογο της Λευκωσίας και οι ικανότητες του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Η ποιότητα του Τάμαρι αλλά και το γεγονός πως όταν έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια του ξεσήκωνε την εξέδρα του ΑΠΟΕΛ, λέει πολλά. Είναι ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας και αναμφίβολα, άπαντες θέλουν να τον δουν ξανά με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Επομένως, η περίπτωση του Ιορδανού εξτρέμ είναι ένα κεφάλαιο που θα βρίσκεται στο προσκήνιο μέχρι και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, το μόνο εφικτό σενάριο για να επιστρέψει ξανά στην Κύπρο ο Τάμαρι, είναι η Λέουβεν να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, ένα σενάριο στο οποίο ο σύλλογος της Λευκωσίας δεν θα ήταν αρνητικός.

Μάλιστα, οι απολαβές του Τάμαρι στην ομάδα του Βελγίου, δεν ξεπερνούν τα 400.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που δεν κρίνεται απαγορευτικό για τον ΑΠΟΕΛ. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ιορδανός άσος διατηρεί συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα για ακόμη δύο χρόνια, επομένως ο τελικός λόγος για ενδεχόμενη επιστροφή του στο νησί μας ανήκει στους Βέλγους.

Παρόλα αυτά, ο Μούσα Αλ Τάμαρι είναι ένας ποδοσφαιριστής πoυ σε δύο χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ, κατάφερε να λατρευτεί τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων. 

Ο σύλλογος της Λευκωσίας άρπαξε τον Ιορδανό εξτρέμ από την Shabab Al-Ordon Club, τον εμπιστεύθηκε και ο ίδιος έβγαλε ασπροπρόσωπους όσους τον πίστεψαν και έτσι δικαιωματικά, πήρε μεταγραφή για το πρωτάθλημα του Βελγίου. 

Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν είναι τώρα, ίσως στο άμεσο μέλλον ο 24χρονος άσος, να επιστρέψει σε μια ομάδα που αγαπήθηκε, αλλά αγάπησε και ο ίδιος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ