Κοντά σε συμφωνία, αλλά ετοιμάζει και plan B για το γήπεδο η Ομόνοια

Μπορεί η Ομόνοια να άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον ΓΣΠ, για να καταλήξουν σε συμφωνία, ούτως ώστε οι πράσινοι να αγωνίζονται στο γήπεδο που χρησιμοποιούσαν τα τελευταία 21 χρόνια, ωστόσο το τριφύλλι ψάχνει και για άλλες εναλλακτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι άρχισαν ξανά τη βολιδοσκόπηση άλλων γηπέδων, τα οποία θα ήθελαν να αγωνιστούν ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προκρίνεται οποιαδήποτε επιλογή.  Όλα τα γήπεδα αξιολογούνται και η διοίκηση των πρασίνων θα καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σημειώνεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν, βολιδοσκοπήθηκε το στάδιο Αμμόχωστος, της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και το ΓΣΖ, τα οποία στη συνέχεια απορρίφθηκαν. Ωστόσο αυτή τη φορά, σε περίπτωση που δεν υπάρξει οριστική συμφωνία με το ΓΣΠ, δεν αποκλείεται οι πράσινοι να επανεξετάσουν τις δύο αυτές επιλογές, όπως και άλλες που έχουν πέσει στο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη