Nα δεις τι σου ‘χω για μετά… Τάμαρι, Μάγκλιτσα και Σόουζα

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται προς το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός των γαλαζοκιτρίνων τρέχει με γοργούς ρυθμούς.

Μπορεί στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ να έχουν συμπληρώσει τις δεκαπέντε θέσεις ξένων και κοινοτικών στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις, για να ενταχθούν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: O ΑΠΟΕΛ ξεδίπλωσε τα φύλλα της καρδιάς του και εσύ υπέγραψες σαν σταρ του σινεμά

Για παράδειγμα, ανοιχτά είναι τα κεφάλαια απόκτησης των Μούσα Αλ Τάαμαρι, Άντον Μάγκλιτσα και Λούκας Σόουζα. Δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αποκτήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές, αφού θα του προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους, ωστόσο για να γίνει αυτό, πρέπει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης να κλειδώσει στο ποιοι θα αποχωρήσουν, όπως επίσης και να τα βρει η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Δεν αποκλείεται σε περίπτωση που επέλθουν συμφωνίες με τους μεταγραφικούς στόχους, την πόρτα εξόδου να δουν οι Ντριμερσί Εντογκαλά, Τζο Γκάρνερ και Τζακ Μπερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα... χρόνια της υπομονής ο ΑΠΟΕΛ για Σόουζα-Η υπόσχεση που ανοίγει το δρόμο

Ο Πρόδρομος Πετρίδης εξάλλου, είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου που παραχώρησε τον περασμένο Ιούνιο ότι θα φέρει παίκτες-κράχτες, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις του.

Εάν καταφέρει να κλείσει και τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, θα δημιουργήσει ένα σπουδαίο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Μένει λοιπόν να δούμε, αν ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ θα επιβεβαιώσει το άσμα «να δεις τι σου ‘χω για μετά», επιφυλάσσοντας εκπλήξεις στον κόσμο της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χαμένος στις... προτάσεις ο Ζαχίντ-Το συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου