Χείμαρρος ο Κίρζης για τον Μάγκλιτσα-Το διαμέρισμα, ο φίλος και οι μπηχτές

Στην διάθεση των οπαδών του Απόλλωνα τέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, τηρώντας με αυτό τον τρόπο την υπόσχεση που έδωσε τον περασμένο Μάιο για βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κίρζης ρωτήθηκε για τον Μάγκλιτσα, αναφέροντας πως υπήρχε συζήτησε εδώ και καιρό με τον ποδοσφαιριστή. «Είναι από τα παιδιά που έγινε κρούση και τον Φεβρουάριο.  Δυστυχώς επέλεξε να πάει στην Τουρκία τότε. Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε άλλη μία σειρά διαπραγματεύσεων. Του κάναμε την καλύτερη πρόταση που έχουμε κάνει σε παίκτη του Απόλλωνα. Η απάντηση μέσω του μάνατζέρ του ήταν ότι ήθελε κάτι διαφορετικό. Επίσης ήθελε και ένα διαμέρισμα της ιδιοκτησίας του. Γνωρίζοντάς τον, επειδή ήθελα να συνεργαστούμε, του έστειλα μήνυμα πριν πάω στην Αυστρία “αν θες να βρεθούμε γιατί πιστεύω ότι οι δύο μας θα βρούμε τον τρόπο”, μου είπε “πρόεδρε σε ευχαριστώ, έχω κάποιες υποχρεώσεις. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπό του έκανε μια έκπτωση στο ποσό του, αλλά ήθελε να πάρουμε κι έναν φίλο του παίκτη που έπαιζε στην Αυστρία. Δεν μπορεί κανένας ποδοσφαιριστής να επιβάλλει τέτοιους όρους στην ομάδα”. Δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ πίσω η απάντηση».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Απόλλωνα ανέφερε πως «υπάρχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Μάγκλιτσα και ο οποιοσδήποτε Μάγκλιτσα. Υπάρχουν κάποιες γραμμές και είναι για όλους τους παίκτες. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το ποσό που πήρε από τον ΑΠΟΕΛ ή να πω το συμβόλαιο που του δώσαμε. Η δουλειά των παικτών είναι να κάνουν προπόνηση και να παίζουν, δεν μπορεί ένας παίκτης να μας πει ποιον παίκτη θα πάρουμε. Σαν επαγγελματίας έκανε αυτό που ήθελε. Επέλεξε το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Good luck».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών