Oι μπέμπηδες που ύψωσαν ανάστημα στους Βέλγους και το εισιτήριο για ομίλους

Στο κατώφλι των ομίλων του Europa League βρίσκεται η Ομόνοια, η οποία καλείται το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης να εξαργυρώσει το εισιτήριο για είσοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μια ομάδα που έδειξε χαρακτήρα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ήταν αποτελεσματική, καταφέρνοντας να πάρει όχι μόνο το ζητούμενο που ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά και τη νίκη, με διαφορά δύο τερμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Ετσι πάτησαν τους Βέλγους τα πιτσιρίκια της Ομόνοιας

Πρωταγωνιστές για την Ομόνοια… Ποιοι άλλοι; Οι μπέμπηδες της φυσικά. Ο λόγος για τους Λοΐζο Λοΐζου και Ανδρόνικο Κακουλή, οι οποίοι ύψωσαν ανάστημα κόντρα στους Βέλγους και οδήγησαν την ομάδα τους σε μια πολύτιμη νίκη.

Οι δύο τους πήραν από το χέρι την ομάδα τους, έκαναν τη μισή δουλειά και άνοιξαν την πόρτα των ομίλων του Europa League, πόρτα από την οποία για να περάσουν οι πράσινοι θα πρέπει να περάσουν από την έδρα της Άντβερπ .

Τα δύο βλαστάρια της Ομόνοιας για άλλο ένα αγώνα απέδειξαν ότι δικαιωματικά παίρνουν φανέλα βασικού και ότι είναι ικανοί να προσφέρουν πολλά στο τριφύλλι. Είδαμε και από τους δύο αυτοματισμούς, ωραίες ενέργειες, αλλά κυρίως ποδοσφαιρικό θράσος που σε τέτοιες ηλικίες δεν το βλέπεις και πολύ συχνά.

Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Λοΐζου φιγουράρει στο ξένο Τύπο, από ομάδες του εξωτερικού οι οποίες τον… λιγουρεύονται. Μάλιστα, η Κλαμπ Μπριζ χτύπησε και την πόρτα των πρασίνων, ωστόσο η πρόταση της δεν ήταν ικανοποιητική για την ομάδα της Λευκωσίας.

Συνεπώς, μετά και από τη χθεσινή εμφάνιση του νεαρού εξτρέμ, αναμένεται πως οι υπόλοιπες ημέρες μέχρι την 31η Αυγούστου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, θα είναι ιδιαίτερα καυτές για τον διεθνή άσο και το κατά πόσον θα συνεχίσει να φορά το τριφύλλι στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αφοπλιστικός ο Λοΐζου για το μέλλον του

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή χρονιά, αν όχι και πέρυσι, η οποία μάλιστα είχε κυπριακή σφραγίδα δύο δικών της παιδιών, για τους οποίους το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

Από εκεί και πέρα, η δουλειά που γίνεται στην διαχείριση των παιδιών της ομάδας τόσο από τον Νεόφυτο Λάρκου, όσο και από τον Χένινγκ Μπεγκ, είναι εξαιρετική και αποδείχθηκε περίτρανα για άλλη μια φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι γεγονός, πως στο «Ηλίας Πούλλος» δίνουν τεράστια έμφαση στις ακαδημίες και περιμένουν πολλά από τα βλαστάρια τους, τα οποία μέσα από τη σκληρή δουλειά ανταμείβονται, γράφουν ιστορία και δίνουν περισσότερη χαρά στον κόσμο της ομάδας τους που γουστάρει να τους καμαρώνει. 

Τέλος, πέραν από την καλή εμφάνιση, η Ομόνοια απέκτησε και μεγάλη ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης. Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για να σφραγίσουν την πρόκριση με όπλο το 4-2 και την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο ΓΣΠ, η οποία αφήνει υποσχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τέτοια εμφάνιση δύσκολο να κρατήσουν τον Λοΐζο...

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»