O... μικρός πρίγκιπας που εξελίσσεται σε βασιλιάς του κυπριακού ποδοσφαίρου

Στον αστερισμό του Λοϊζου Λοϊζου ζουν άπαντες στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, καθώς ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μια έκπληκτή εμφάνιση και μάγεψε με τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο.

Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Λοΐζου απέδειξε πως είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Ένα ταλέντο με ποδοσφαιρικό θράσος. Ο 18χρονος εξτρέμ μπήκε στο γήπεδο με θράσος, πάθος και δύναμη να βοηθήσει την ομάδα του. Στοιχεία που δεν συναντάμε σε αρκετούς ποδοσφαιριστές τέτοιας ηλικίας.

Σίγουρα, αν έβλεπε κάποιος το παιχνίδι που δεν γνωρίζει τον Λοΐζο, αναμφίβολα, θα έλεγε πως αυτός ο παίκτης έχει παίξει σίγουρα άλλα 10-15, σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, στην καριέρα του.

Από τα πρώτα του βήματα ο 18χρονος άσος, απέδειξε πως με σκληρή δουλειά και βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, μπορεί να φθάσει αρκετά ψηλά. Το θράσος που έδειξε ο Κύπριος άσος σε ένα τέτοιο παιχνίδι, λέει πάρα πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα για Λοΐζου, οι μνηστήρες και ο καυτός Αύγουστος

Ήταν ο ποδοσφαιριστής, που έφερε το παιχνίδι τα ίσα, και αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα. Μέσα από τις κινήσεις του έδειχνε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής, που διαθέτει αρκετή εμπειρία. Ήταν εκ των πρωταγωνιστών, πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδηγεί όλο και πιο κοντά στους ομίλους του Europa League.

Περίπου πριν από τρία χρόνια, η Ομόνοια ανακοίνωνε πως στην αποστολή της για τον αγώνα με τον Ονήσιλο, είχε συμπεριληφθεί ο τότε 15χρονος Λοΐζος Λοΐζου, τότε άγνωστος για τους πλείστους οπαδούς του τριφυλλιού. Ωστόσο σήμερα ο «μιτσής» Λοΐζος μεγάλωσε και μεγαλώνει και την Ομόνοια ως ομάδα στην Ευρώπη.

Πλέον από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του φιγουράρει στα μπλοκάκια μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Μάλιστα κάποιες εξ αυτών χτύπησαν την πόρτα της Ομόνοιας, σε μια προσπάθεια να τον αποκτήσουν, ωστόσο δεν έλαβαν την απάντηση που ήθελαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προστέθηκε και η Αντβέρπ στους μνηστήρες του Λοΐζου

Είναι σαφές πως το μέλλον του Λοΐζου, προδιαγράφεται λαμπρό και το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξει τα φτερά του και να αποχωρήσει από το «Ηλίας Πούλλος» για μα μεγάλη καριέρα.

Πάντως είναι αποδεδειγμένο, τα τελευταία χρόνια, πως ο Χένινγκ Μπεργκ είναι ένας προπονητής, ο οποίος μπορεί να χειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Λοϊζο.

Συνεπώς, το περιβάλλον για τον Κύπριο εξτρέμ είναι το ιδανικό για να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία αλλά και να ωριμάσει σαν ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο, αφού εάν ο ίδιος πιστεύει πως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να ανοίξει τα φτερά του τότε θα το κάνει.

Μάλιστα, την ώρα που η σεναριολογία για το μέλλον του δίνει και παίρνει, ο ίδιος κάλεσε όποιον επιθυμεί να τον αποκτήσει ας έρθει. «Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ομόνοιας, εάν θέλει κάποιον να με πάρει ας έρθει», είχε αναφέρει με το πέρας της αναμέτρησης με τους Βέλγους ο Λοΐζος. 

Το… μωρό του Μπεργκ μεγαλώνει καθημερινά και είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, η Κύπρος θα είναι πολύ μικρή για το ταλέντο του. Στο παρελθόν, μάλιστα αναφορές διεθνών ιστοσελίδων τον συγκαταλέγουν σε ένα από τα καλύτερα ταλέντα του κόσμου.

Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, καθώς βλέπει ένα δικό της παιδί να είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, με το μέλλον να είναι προδιαγεγραμμένο μπροστά του. Ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο περιμένει μια πλούσια καριέρα...

@loizou.75

😍😍😍😍😍😍😍😍 #loizosloizou🇨🇾 #foryou #75❤️🤙🏽 @loizos.75 🤙🏽💚

♬ Ta Leme Meta - Toquel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»