«Ο Πουρσαϊτίδης δεν έχασε τις ικανότητές του, να μη βάζουμε πίεση στη διοίκηση»

Για την βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Πάφο, μίλησε ο παλαίμαχος άσσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στον Πρόδρομο Πετρίδη, όποια απόφαση και να πάρει για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Μιλώντας στον Super Sport Fm, o κ. Αντωνίου ανέφερε αρχικά πως, «είναι μια βαριά ήττα, κανείς δεν το περίμενε, υπήρχαν ερωτηματικά αμφιβολίες για τους παίκτες που ήταν ανέτοιμοι. Ηχηρό χαστούκι, δύσκολη κατάσταση γι’ αυτούς που χειρίζονται για διοίκηση και προπονητή. Η ομάδα πέρασε σε ένα στάδιο πλήρους ηρεμίας, με τις προσθήκες και τα δυνατά ονόματα. Πιστεύαμε ότι ξεκινούσε μια νέα εποχή για την ομάδα, χάθηκε με μιας αυτό».

Σημείωσε επίσης πως, «καλείται η διοίκηση και ο προπονητής να τα λύσουν. Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Η ίδια ομάδα καθιέρωσε ένα συγκριμένο τρόπο προσέγγισης τα τελευταία χρόνια. Με την πρώτη μεγάλη αποτυχία αρχίζει η συζήτηση και θέμα προπονητή. Αυτός ήταν ο τρόπος προσέγγισης των τελευταίων ετών και αυτό φέρνει σε δύσκολη την διοίκηση και τον προπονητή».

Έστειλε παράλληλα το μήνυμα πως, «εμείς δεν πρέπει να βάλλουμε πίεση προς την διοίκηση. Να τους αφήσουνε να σκεφτούν και να αποφασίσουν. Δεν σημαίνει ότι ο Πουρσαϊτίδης έχασε τις ικανότητες του μέσα σε μια μέρα. Κρίνω ότι για να δεχθούμε το 4-0 υπήρχαν συγκυρίες και αδυναμίες. Το γκολ στα πρώτα λεπτά, το γκολ με πέναλτι, όμως, παρατηρήθηκαν και αδυναμίες στην ομάδα οι οποίες διορθώνονται, φτάνει να υπάρχει ψυχραιμία. Δεν μπορούν όλα να χαθούν μέσα σε μια μέρα. Αυτή την στιγμή ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είναι σε δυνατή θέση. Ο ίδιος ότι θελήσει να κάνει μπορεί να το περάσει στον κόσμο. Έχει την δυνατότητα ο Πρόδρομος Πετρίδης να τοποθετηθεί και να πάρει μια θέση. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην όποια απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»