ΒΙΝΤΕΟ: Δεν Σω(φρονίστηκε) ο ΑΠΟΕΛ-Πήρε το ντέρμπι ο... ασταμάτητος Απόλλων

Ο Απόλλωνας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής, καθώς η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ και πανηγύρισε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη. 

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, με το τρίποντο τους επί των γαλαζοκιτρίνων διατηρούν το απόλυτο, αφού σε τρεις αγώνες που έδωσαν, μέχρι στιγμής, μετρούν ισάριθμες νίκες. 

Ο αγώνας στο Τσίρειο στάδιο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μια αναμέτρηση με αρκετές φάσεις και τρεξίματα, ωστόσο στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Απόλλωνας.

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στη φετινή σεζόν και παρόλο που ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, δεν κατάφερε μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Απόλλωνα να αντιδράσει. 

Ο σύλλογος της Λευκωσίας άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' της αναμέτρησης με τον Ανδρέα Καρώ, ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε το γκολ του στον τραυματίας Βινίσιους.

Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νατέλ, ο Δημητρίου μπλόκαρε και στη συνέχεια ο Κύπριος στόπερ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Λεμεσού.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στον ΑΠΟΕΛ, αφού στο 8’ του αγώνα ο Ζραντί με ένα όμορφο γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο άσος της λεμεσιανής ομάδας, μετά από διώξιμο του Σάντος από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ, έπιασε ένα δυνατό σουτ και σκόραρε για την ομάδα.

Στο 20΄της αναμέτρησης, ο Πίττας έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αφού αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Απόλλωνας κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάτος του δεδομένα, με αυτογκόλ του Σόουζα.

Στο 45+2 ο Γιάνγκα έφυγε από πλάγια θέση στα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, εκεί όπου ο Βραζιλιάνος άσος του ΑΠΟΕΛ επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα, ωστόσο κατέληξε στα δίχτυα του Σκουφέτ.

Στην επανάληψη δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Ο Σωφρόνης Αυουστή, στο δεύτερο του παιχνίδι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ γνώρισε άλλη μια ήττα, ενώ η πρώην ομάδα του κατάφερε να τον πληγώσει. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Δημητρίου, Φιλιώτης (55′ Μαυρίας), Κατελάρης, Ρομπέρζ, Χαμάς (Ουέλινγκτον), Κολ, Ζράντι, Ίλιεφ (83′ Αλεσάμι), Πίττας, Γιάνγκα, Νταμπό (65′ Σπόλιαριτς).

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Τσεπάκ, Καρώ, Σάντος (45+5′ Σάβιτς), Γουίλερ (68′ Zαμπάλα), Νατέλ, Νταουσβίλι (68′ Λουντεμό), Σόουζα, Οκριασβίλι, Ντανίλο (46′ Μάγκλιτσα), Κβιλιτάια (78′ Γεωργίου).

Σκόρερ: Ζράντι 8′, Σόουζα (45+2′ αυτ.) / Καρώ 2′

Κίτρινες: Ζράντι, Αλεσάμι / Οκριασβίλι, Σαμπάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό