Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σηκώνει το γάντι και απαντά για τη διαιτησία η Ομόνοια

  21/09/2021 19:07
Σηκώνει το γάντι και απαντά για τη διαιτησία η Ομόνοια

Σηκώνει το γάντι και απαντά για τη διαιτησία η Ομόνοια

  21/09/2021 19:07

Σηκώνει το γάντι η Ομόνοια και απαντά στα όσα έχουν λεχθεί, τόσο μετά τον αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΠ, όσο και την επόμενη του παιχνιδιού, που αφορούν τη διαιτησία.  

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λευκωσίας, αναφέρει ότι οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές και ότι στη φάση του Κακουλή που δόθηκε πέναλτι, το VAR δεν εντόπισε παράβαση του Κύπριου άσου στον τερματοφύλακα της Δόξας, Σισκόφκσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι, η κόκκινη και το θρίλερ στις καθυστερήσεις

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια τονίζει ότι οι συμπεριφορές μετά τον αγώνα, γίνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, αλλά και για να εξασκήσουν πιέσεις στη διαιτησία.

Όπως αναφέρουν «οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές καθώς διόρθωσαν λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσαν και ειδικοί που τοποθετήθηκαν. Στη φάση που συζητείται περισσότερο, το κλέψιμο της μπάλας του ποδοσφαιριστή μας από τον τερματοφύλακα της Δόξας, το VAR δεν εντόπισε παράβαση ή πειστικό στοιχείο για να ανατραπεί η απόφαση του διαιτητή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πλευρό Καραβίδα ο Πρόδρομος με αφορμή τη διαιτησία στο ΓΣΠ 

Στη συνέχεια, προσθέτουν πως οι απόλυτες συμπεριφορές που παρατηρούμε μετά τον αγώνα δεν είναι φυσιολογικές και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται. «Γίνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, επιχειρούν να εξασκήσουν πιέσεις στη διαιτησία και στην ομοσπονδία για να ευνοηθούν οι ίδιοι και να αδικηθεί η Ομόνοια στη συνέχεια, είτε προσπαθούν να εξυπηρετήσουν δικές τους ατζέντες. Αναμφίβολα μένουν εκτεθειμένοι στη φίλαθλο κοινή γνώμη, στην Ομόνοια και τον κόσμο της». 

Τέλος, η ομάδα της Λευκωσίας απευθύνει κάλεσμα σε όλους «να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ασκούν δίκαια και αμερόληπτα τα καθήκοντά τους. Παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν και θα παρεμβαίνουμε όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας