Σηκώνει το γάντι και απαντά για τη διαιτησία η Ομόνοια

Σηκώνει το γάντι η Ομόνοια και απαντά στα όσα έχουν λεχθεί, τόσο μετά τον αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΠ, όσο και την επόμενη του παιχνιδιού, που αφορούν τη διαιτησία.  

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λευκωσίας, αναφέρει ότι οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές και ότι στη φάση του Κακουλή που δόθηκε πέναλτι, το VAR δεν εντόπισε παράβαση του Κύπριου άσου στον τερματοφύλακα της Δόξας, Σισκόφκσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι, η κόκκινη και το θρίλερ στις καθυστερήσεις

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια τονίζει ότι οι συμπεριφορές μετά τον αγώνα, γίνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, αλλά και για να εξασκήσουν πιέσεις στη διαιτησία.

Όπως αναφέρουν «οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές καθώς διόρθωσαν λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσαν και ειδικοί που τοποθετήθηκαν. Στη φάση που συζητείται περισσότερο, το κλέψιμο της μπάλας του ποδοσφαιριστή μας από τον τερματοφύλακα της Δόξας, το VAR δεν εντόπισε παράβαση ή πειστικό στοιχείο για να ανατραπεί η απόφαση του διαιτητή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πλευρό Καραβίδα ο Πρόδρομος με αφορμή τη διαιτησία στο ΓΣΠ 

Στη συνέχεια, προσθέτουν πως οι απόλυτες συμπεριφορές που παρατηρούμε μετά τον αγώνα δεν είναι φυσιολογικές και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται. «Γίνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, επιχειρούν να εξασκήσουν πιέσεις στη διαιτησία και στην ομοσπονδία για να ευνοηθούν οι ίδιοι και να αδικηθεί η Ομόνοια στη συνέχεια, είτε προσπαθούν να εξυπηρετήσουν δικές τους ατζέντες. Αναμφίβολα μένουν εκτεθειμένοι στη φίλαθλο κοινή γνώμη, στην Ομόνοια και τον κόσμο της». 

Τέλος, η ομάδα της Λευκωσίας απευθύνει κάλεσμα σε όλους «να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ασκούν δίκαια και αμερόληπτα τα καθήκοντά τους. Παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν και θα παρεμβαίνουμε όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου