«Έγιναν λάθη, είδα μια ομάδα που δεν μπορεί, ένιωθα τους σαν τους πεθαμένους»

Την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο γήπεδο δεν παρουσιάζεται ως ομάδα, εξέφρασε το πρώην διοικητικό στέλεχος των γαλαζοκιτρίνων, Βάσος Ηλιάδης.

Μιλώντας στο πλαίσιο του Podcast Talks ανέφερε ότι «έχουν γίνει λάθη μεγάλα. Όταν γινόταν ο προγραμματισμός το καλοκαίρι φέτος, νομίζω οι περισσότεροι από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ περίμενε μια καλύτερη πορεία. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, είναι ντροπιαστικό ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην τελευταία θέση, με τρία παιχνίδια, μηδέν βαθμούς, με 7 συντελεστή τερμάτων και απόδοση που δεν δίνει αισιοδοξία. Δεν είναι ότι είναι άτυχο ή αδικήθηκε . Πρέπει να δουλέψει ο Σωφρόνης πάρα πολύ για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, να γίνει πιο ομάδα, η άποψη μου. Νιώθω ότι είναι ατομικές καταστάσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «εγώ νιώθω μετά από το 4-0 με την Πάφο, αλλά και με τα φιλικά ένιωθα ότι η ομάδα, δεν είναι ομάδα. Δυσκολευόταν να δημιουργήσει. Μετά και την Πάφο, το οποίο ήταν ένα παιχνίδι που δεν παρουσιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ. Νομίζω ότι ο Ρούτκο ούτε έκανε μπάνιο μετά το παιχνίδι, το πιο πιθανόν. Είδα κάτι διαφορετικό με τον Ολυμπιακό, μέχρι τα πρώτα 15 λεπτά. Μετά το γκολ όμως, είδα μια ομάδα να μη μπορεί. Δεν είχε την οργάνωση, την υπομονή, τη φρεσκάδα, ένιωθα τους σαν τους πεθαμένους».

Για την μέχρι στιγμής, απόδοση του Ντανίλο είπε ότι «Μέχρι στιγμής δεν εγκλιματίστηκε, δεν ξέρω τι είδους πάικτης είναι, δεν τον είδα και πολύ πέρυσι. Μπορεί όμως και ο Ντε Βινσέντι να είναι απώλεια τελικά, μπορεί δεν ξέρω. Ο Ντε Βινσέντι μπορεί να βάλει μια συνοχή μέσα στην ομάδα. Ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν τον πάει, αλλά είναι από τους παίκτες που προσπαθεί μέσα στο γήπεδο. Δεν κρύβεται. Παίρνει την μπάλα να πάρει να οργανώσει και όταν πάει κάτι λάθος, του πάνε όλα στραβά».

Παράλληλα, για την άμυνα των γαλαζοκιτρίνων, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είπε ότι «η άμυνα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Όταν πήγα στο Τσίρειο και είδα στην ενδεκάδα Τσεπάκ, Καρώ, Σάντος και Γουήλερ, λέω νιώθεις μια φοβία, γιατί δεν είναι όπως ήταν παλιά η άμυνα του ΑΠΟΕΛ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών