Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ζητά την παύση Νικολάου ο Απόλλωνας-Θύελλα αντιδράσεων μετά το Ομόνοια-Δόξα

  22/09/2021 11:01
Ζητά την παύση Νικολάου ο Απόλλωνας-Θύελλα αντιδράσεων μετά το Ομόνοια-Δόξα

Ζητά την παύση Νικολάου ο Απόλλωνας-Θύελλα αντιδράσεων μετά το Ομόνοια-Δόξα

  22/09/2021 11:01

Την άμεση παύση του διαιτητή, Γιώργου Νικολάου, ζητά ο Απόλλωνας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε.  Η ομάδα της Λεμεσού, υποστηρίζει ότι «από τα λάθη του ο Απόλλωνας στερήθηκε τίτλων που, βάσει επιδόσεων και αποτελεσμάτων, εντός των αγωνιστικών χώρων, άξιζε πέρα για πέρα».

Μάλιστα, μετά τον αγώνα της Ομόνοιας και της Δόξας, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις, τόσο από την ΑΕΛ, η οποία ζητά ξένους διαιτητές, όσο και από τη Δόξα, όπου θα προχωρήσει σε καταγγελίες για τη διαιτησία. 

Υπενθυμίζεται ότι, τη διαγραφή των διαιτητών που συμμετείχαν στο ΓΣΠ ζήτησε και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την άμεση κάθοδο ξένων διαιτητών ζητά η ΑΕΛ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Απόλλωνας, «με αφορμή τα πολλά και αδικαιολόγητα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής και κυρίως με τους ίδιους διαχρονικούς πρωταγωνιστές, θα ήθελε να υπενθυμίσει στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην Επιτροπή Διαιτησίας, στα Μ.Μ.Ε και στο φίλαθλο κοινό, τα όσα, δυστυχώς, υποστήριζε και προειδοποιούσε, γενικότερα για τα προβλήματα της Διαιτησίας και ειδικότερα για τον Γιώργο Νικόλαου. Ενός διαιτητή, από τα λάθη του οποίου ο Απόλλωνας Λεμεσού στερήθηκε τίτλων που, βάσει επιδόσεων και αποτελεσμάτων, εντός των αγωνιστικών χώρων, άξιζε πέρα για πέρα.

Ενός διαιτητή, η ανικανότητα του οποίου επιβεβαιώνεται πλέον από πολλούς και η οποία μας οδήγησε πολλές φορές στην αναγκαιότητα να προχωρήσουμε, τόσο σε καταγγελίες στα αρμόδια σώματα, όσο και σε δημόσιες ανακοινώσεις μέσα από τις οποίες εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας για τις, προκλητικά, καταδικαστικές για την Ομάδα μας, αποφάσεις του και για την γενικότερη σκανδαλώδη στάση του προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «δεν επιχαίρουμε, πραγματικά, που έστω και αργοπορημένα αρκετοί παράγοντες έχουν αντιληφθεί και έχουν εκφραστεί δημοσίως για τις διαιτητικές ανικανότητες του προσώπου αυτού αλλά από την άλλη δεν θα πρέπει να αφήνεται για ένα τόσο μεγάλο διάστημα ένας διαιτητής να προβαίνει σε τέτοια ποδοσφαιρικά εγκλήματα και να καταδικάζει ομάδες, οι οποίες επενδύουν στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον Αθλητισμό.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού στο πλαίσιο της ευρύτερης θεώρησης του για τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαίρου μας και στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για την εξάλειψη της δικαιολογημένης προκατάληψης, η οποία εκτρέφεται και ριζώνει, συνεπεία τέτοιων εξόφθαλμων διαιτητικών λαθών και ιδιαιτέρων ανικανοτήτων, δεν έχει άλλη επιλογή από του να ζητήσει την ΑΜΕΣΗ παύση του Γιώργου Νικόλαου».

Τέλος, η ομάδα της Λεμεσού σημειώνει ότι «έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει να προσφέρει οτιδήποτε καλό στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο, τουναντίον, δημιουργεί μόνο προβλήματα και οπισθοδρόμηση στην προσπάθεια που γίνεται για εξυγίανση της Κυπριακής Διαιτησίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας