Έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης ο Σωφρόνης-Τι είπε για πιθανές μεταγραφές

Χαρούμενος από την πρώτη του νίκη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη διάσκεψη Τύπου, μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης και στο πρωτάθλημα.

Όπως ανέφερε αρχικά, «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πρόκριση. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Σημείωσε επίσης πως, «κερδίσαμε, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο κόσμος μας που βοήθησε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ και από το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας να αρχίσουμε την αντεπίθεσή μας».

Ως προς το τι ξεχώρισε, σημείωσε πως «ξεχώρισα την ομαδικότητα, αλλά και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα και τον ευχαριστούμε».

Σε ότι αφορά στον πανηγυρισμό των ποδοσφαιριστών που και στα δύο γκολ ήταν όλοι μαζί, τόνισε ότι «είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ, τόσο εγώ, όσο και η υπόλοιπη ομάδα. Ήρθαν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία, λείπει η ομοιογένεια και είναι κάτι που πρέπει να κτίσουμε».

Σε σχέση με το τι πρέπει να αλλάξει στους επόμενους αγώνες, για να έρθουν οι νίκες και στο πρωτάθλημα, τόνισε ότι «πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Υπήρξαν κάποιες ατυχίες. Πρέπει να χτίσουμε στη βελτίωση και στην ομαδικότητα. Στόχος μας είναι να ενώνουμε κομμάτι με κομμάτι και να είμαστε καλύτεροι σε κάθε επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, για την κατάσταση του Οκριασβίλι και του Κβιλιτάια, είπε πως ο πρώτος είναι καλύτερα και θα είναι κανονικά τη Δευτέρα στον αγώνα, ενώ για το ενδεχόμενο μεταγραφών μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία για δανεισμούς, υπέδειξε πως «γίνονται κάποιες συζητήσεις με τον Πρόεδρο, αλλά εάν δεν υπάρχει κατάληξη θα συνεχίσουν με το υφιστάμενο ρόστερ».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»