Το άναρχο ποδόσφαιρο, η ορφανή θέση και η παραδοχή Τιμούρ

Η Ανόρθωση παρέδωσε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας τα όπλα, αφού μετά τη Δόξα έχασε και από τον Άρη με 3-2 και πλέον η εσωστρέφεια στην ομάδα άρχισε να μεγαλώνει. 

Μπορεί οι κυανόλευκοι να ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως εκείνο το τραγικό επτάλεπτο, από το 11' μέχρι το 18', όταν δέχθηκαν τρία γκολ, αποτέλεσε καθοριστικό σημείο, για την έκβαση του αγώνα. 

Ότι κι αν προσπάθησαν να κάνουν οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το εικοσάλεπτο, όσο κι αν έβαλαν πίεση στον αντίπαλό τους, το 3-0 ήταν ένα σκορ που μόνο με θαύμα μπορούσε να γυρίσει. 

Παρότι η Ανόρθωση κατάφερε να μειώσει σε 3-2 μέχρι το 50' και στο 59' έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-3, εντούτοις στη συνέχεια έσβησαν οι μηχανές, αφού δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει ξανά την εστία των γηπεδούχων, παίζοντας άναρχο ποδόσφαιρο. 

Μακρινές μπαλιές, χαμένες μονομαχίες και καμία φαντασία στο παιχνίδι της, έφεραν τον Άρη να διαχειρίζεται εύκολα στο τελευταίο μισάωρο το προβάδισμά του και στο τέλος να παίρνει τους τρεις βαθμούς, που τον ανέβασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ανόρθωση εκτός έδρας, έφερε την έντονη αντίδραση πολλών φίλων της, οι οποίοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρίχνουν ευθύνες στον προπονητή της ομάδας, για κάποιες από τις επιλογές του. 

Για παράδειγμα, η επιμονή του να βάζει τον Κορρέα στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Καλτσά, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα, είναι το κύριο θέμα συζήτησης στα οπαδικά γκρουπ της Μεγάλης Κυρίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Η συγκεκριμένη θέση, έχει παραμείνει ορφανή μετά τον τραυματισμό του Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα και ακόμα δεν επέστρεψε στην ενεργό δράση, με την περίοδο απουσίας του να είναι ακόμα άγνωστη. 

Πέρα από την επιλογή του Κορρέα, ο Κετσπάγια στήθηκε στον τοίχο για να ρίξει στον αγώνα τον Νίκα Νινούα ως βασικό, ενώ σφοδρά παράπονα υπάρχουν και από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν απέδωσε σχεδόν καθόλου στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Κετσπάγια ξέρει ότι για να έχει ελπίδες η ομάδα του να πετύχει τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν, πρέπει να βρει τον τρόπο να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, ομάδα που θέλει να λέει ότι πάει για το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να αμύνεται με αυτόν τον τρόπο. 

Πλέον, είναι στο χέρι του Γεωργιανού τεχνικού να βρει τις λύσεις εκείνες που χρειάζεται η Ανόρθωση, για να επανέλθει σε τροχιά πρωταθλητισμού, αφού ακολουθούν τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι, που είναι τριπλής παραλλαγής. 

Αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή, η Ανόρθωση θα παίξει κατά σειρά με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου