Απασφάλισε ο Κέρκεζ-«Ο Φανούρης κλαίει εδώ και τρεις εβδομάδες, κλαίει, κλαίει»

Απασφάλισε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, εξαπολύωντας δριμύ κατηγορώ κατά πάντων, για την κόκκινη που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και για κάποιες δηλώσεις, από πλευράς των γαλάζιων. 

Όπως ανέφερε, «κανονικά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω μετά από αυτό το παιχνίδι. Μετά τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα που είπε ήταν καθαρή κόκκινη, για μένα δεν ήταν. Αν ήταν αυτό κόκκινη, θα έπρεπε να ήταν και αυτή του Χαμάς, που έκανε φάουλ στον Μεντόγιεβιτς».

Διερωτήθηκε μάλιστα, απευθυνόμενος στην Cytavision, για τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, γιατί δεν έβαλαν τη φάση με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΛ. «Εγώ δεν μιλάω για τη διαιτησία, ο Φανούρης κλαίει εδώ και τρεις εβδομάδες. Κλαίει, κλαίει. Με σέβονται όλοι και τους σέβομαι. Κι ο Φανούρης με σέβεται και τον σέβομαι. Αυτός κλαιεί εδώ και τρεις εβδομάδες. Κλαίει, κλαίει, κλαίει. Εμείς δεν λέμε τίποτα».

Καταλήγοντας, σημείωσε πως «αν η ομάδα μας στη συνέχεια είναι όπως σήμερα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά όταν ακούω αυτά που λέει ο προπονητής του Απόλλωνα, δεν μπορώ να μην μιλήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο