Απασφάλισε ο Κέρκεζ-«Ο Φανούρης κλαίει εδώ και τρεις εβδομάδες, κλαίει, κλαίει»

Απασφάλισε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, εξαπολύωντας δριμύ κατηγορώ κατά πάντων, για την κόκκινη που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και για κάποιες δηλώσεις, από πλευράς των γαλάζιων. 

Όπως ανέφερε, «κανονικά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω μετά από αυτό το παιχνίδι. Μετά τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα που είπε ήταν καθαρή κόκκινη, για μένα δεν ήταν. Αν ήταν αυτό κόκκινη, θα έπρεπε να ήταν και αυτή του Χαμάς, που έκανε φάουλ στον Μεντόγιεβιτς».

Διερωτήθηκε μάλιστα, απευθυνόμενος στην Cytavision, για τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, γιατί δεν έβαλαν τη φάση με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΛ. «Εγώ δεν μιλάω για τη διαιτησία, ο Φανούρης κλαίει εδώ και τρεις εβδομάδες. Κλαίει, κλαίει. Με σέβονται όλοι και τους σέβομαι. Κι ο Φανούρης με σέβεται και τον σέβομαι. Αυτός κλαιεί εδώ και τρεις εβδομάδες. Κλαίει, κλαίει, κλαίει. Εμείς δεν λέμε τίποτα».

Καταλήγοντας, σημείωσε πως «αν η ομάδα μας στη συνέχεια είναι όπως σήμερα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά όταν ακούω αυτά που λέει ο προπονητής του Απόλλωνα, δεν μπορώ να μην μιλήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας